İlk kırmızı halısında takım elbise giydi

Sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Salma Hayek, ilk kırmızı halı deneyiminde neden takım elbise giydiğini açıkladı.

İlk kırmızı halısında takım elbise giydi

Babası Lübnanlı, annesi Meksikalı olan oyuncu Salma Hayek Pinault, Hollywood’un ünlü simaları arasında yer alıyor. Şimdilerde gösterişli etkinliklerin aranan isimlerinden biri olan Hayek, 90’lı yıllardaki ilk kırmızı halı deneyimi hakkında konuştu.

Salma Hayek ilk kırmızı halısında takım elbise giydi: Kimse bana kıyafet vermedi - 1

W dergisine konuşan oyuncu, 1996 yılında “Birdcage” adlı filmin Los Angeles prömiyerine takım elbise giyerek katılmıştı.

Oyuncu, “Hiç kimseyle bağlantım yoktu. O zaman tanıdığım tek kişi Hugo Boss’ta çalışıyordu. Ben de erkek takım elbisesi giydim çünkü kimse bana kıyafet vermedi” dedi.

Salma Hayek ilk kırmızı halısında takım elbise giydi: Kimse bana kıyafet vermedi - 2

GENÇ KALMANIN SIRRI

Genç kalmasıyla da takdir toplayan 56 yaşındaki ünlü oyuncu, “Hiç botoks yaptırmadım” diyerek, genç kalmak için uyguladığı yöntemi açıklamıştı.

“Garip bir meditasyon metodu geliştirdim ve geliştirmeye de devam ediyorum. Saatlerce yapabiliyorum çünkü böylece zamanı hissetmiyorsunuz ve çok eğlenceli” diyen Hayek, zihnini tamamen boşaltmasını sağlayan farklı bir meditasyon türü uyguladığını anlattı.

Salma Hayek ilk kırmızı halısında takım elbise giydi: Kimse bana kıyafet vermedi - 3

“Enerjiyi hissettiriyor. İçinizde hareket ediyor ve dans ediyor, çok değişik hisler sağlıyor” diyen Hayek, “Çok fazla frekans makinesi kullanıyorum ve bende başkalarından daha çok işe yarıyor. Bazen meditasyon yaptığımda, odadan çıkınca insanlar bana ‘Aman Tanrım 20 yaşında görünüyorsun’ diyorlar” ifadesini kullandı.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir