İlk albümünü 2007’de çıkaran Sıla kariyerinin 15. yılını önceki akşam Harbiye Açık Hava’da verdiği konserle kutladı. İki yıllık sevgilisi İlker Kaleli, ilişkileri konserlerin yapılmadığı pandemi döneminde başladığı için Sıla’yı ilk kez sahnede izledi.
Oynadığı İspanyol dizisindeki partneri Maggie Civantos ve dizi ekibiyle Harbiye’ye gelen Kaleli “Bugün gurur duyduğum ve çok sevdiğim insanın konserini dinlemeye getirdim onları. Ben de ilk kez izleyeceğim. Bakalım sahne karşıdan nasıl duruyormuş” diyerek tebessüm etti.
KerkiSolfej’in düzenlediği konserde BtcTurk PRO sahnesine çıkan Sıla “15 yıldır sizinle beraberim. Burada çıktığım ilk günü dün gibi hatırlıyorum. Bugün de şarkıları sizinle seslendirdiğimiz için çok mutluyum. Nice 15 yıllara” diye konuştu.
Sevilen şarkılarını söyleyen Sıla sahnesine davet ettiği Cem Adrian ile ‘Ansızın’ adlı parçada düet yaptı. Konuklar arasında Afra Saraçoğlu, Gözde Kansu, Mert Ramazan Demir, Nazlı Çelik ve Çiğdem Batur gibi isimler vardı.
YORUMLAR