İmamoğlu’nun Bursa programı belli oldu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Anadolu turu kapsamında 27 Ocak Cuma günü Bursa’ya geliyor. İmamoğlu, program kapsamında Ulu Cami’de Cuma namazını kılacak ve Ankara’da öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in ailesine taziye ziyaretinde bulunacak.

İmamoğlu’nun Bursa programı belli oldu

Anadolu turu kapsamında geçtiğimiz günlerde Kastamonu’ya ziyarette bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun sıradaki durağı Bursa olacak.

15’ten fazla ili ziyaret edecek olan İmamoğlu 27 Ocak’ta Bursa’yı ziyaret edecek.

PROGRAM GEMLİK’TE BAŞLIYOR

Taslak programa göre İmamoğlu’nun Bursa turu, saat 10’da Gemlik esnafını ziyaret ile başlayacak. Bu ziyaretin ardından 10.30’da Gemlik Meydanı’nda halkla bir araya gelecek İmamoğlu, 11.00’de Umurbey Celal Bayar Anıt Mezarını ziyaret edecek.

ULU CAMİ’DE CUMA NAMAZI

13.20’de Bursa Ulu Cami’de Cuma namazı kılmayı planlayan İmamoğlu, 14’te Bursa Kapalı Çarşı esnafını ziyaret edecek.

15.30’da Nilüfer Belediyesi’ne gitmesi beklenen İmamoğlu, 16.00’da da Mudanya Belediyesi’ni ziyaret ederek halkla bir araya gelecek.

SİNAN ATEŞ’İN AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİ

İmamoğlu’nun Bursa programı, Ankara’da öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in ailesine taziye ziyareti ve akşam yemeği ile son bulacak. İmamoğlu’nun akşam yemeğinde Bursa protokolü ve Bursa medyası ile bir araya gelmesi bekleniyor.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir