İnce, Millet İttifakı’nın mitingine katılacak mı?

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, Millet İttifakı’nın bugün Ankara’da düzenleyeceği mitinge katılacağı yönündeki iddiaları yalanladı.

İnce, Millet İttifakı’nın mitingine katılacak mı?

Gazeteci Özlem Gürses, Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin yarın Millet İttifakı’nın Ankara’da yapacağı mitinge katılacağını açıklamıştı.

Gürses daha sonra sosyal medya hesabı aracılığıyla yeni bir tweet atarak; “Son durum: Farklı kaynaklarımdan farklı bilgiler geliyor… İki taraf da en doğru kararı arıyor… Sanırım net durumu miting saatinde göreceğiz… Sonuçta Sayın Kılıçdaroğlu’nun açık çağrısı ortada duruyor…” ifadelerini kullanmıştı.

İNCE YALANLADI: BENİMLE KİMSE KONUŞMADI

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, Millet İttifakı’nın bugün Ankara’da düzenleyeceği mitinge katılacağı yönündeki iddialara dair açıklama yaptı.

Gazeteci İsmail Saymaz’ın aktardığına göre İnce, “Benimle mitinge katılım konusunda kimse konuşmadı. Benim de haberim yok ama sosyal medyada paylaşılıyor” ifadelerini kullandı.

Millet İttifakı liderleri bugün akşam saatlerinde Ankara Tandoğan’da seçim kampanyası kapsamında miting düzenlemeyi planlıyor.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir