İnegölspor’dan çifte imza

İlk yarıda play-off hedefinin 10 puan gerisinde kalan bordo beyazlılar kadroya takviye yapıyor… Ergene Velimeşespor’dan Fatih Cerlek ve Pendikspor’dan Kadir Salih ile 1,5 yıllık sözleşme imzalayan İnegölspor’da transferler devam edecek.

İnegölspor’dan çifte imza

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta ilk yarıyı 24 puanla 12. sırada tamamlayan ve play-off hattının 10 puan gerisine düşen İnegölspor, devre arasındaki ilk transferlerini gerçekleştirdi. Bordo beyazlı ekip, ilk yarıda 13 maçta Ergene Velimeşespor forması giyen, ön libero ve stoper bölgelerinde oynayabilen 25 yaşındaki Fatih Cerlek ve Pendikspor’la bu sezon 7 maçta forma giyen 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Kadir Salih ile kulüp tesislerinde, Futbol Şube Sorumluları Mustafa Arıcı ve Ali Şahin’in katılımlarıyla gerçekleştirilen törenle 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

HAK ETTİĞİ NOKTALARA TAŞIYACAĞIZ

İnegölspor’a geldiği için mutlu olduğunu dile getiren Fatih Cerlek, “İnegölspor gibi büyük bir camiaya geldiğim için mutluyum. İnşallah elimden gelen tüm desteği vererek İnegölspor’umuzu hak ettiği noktalara taşıyacağız.” ifadelerini kullanırken Kadir Salih ise, “İnegölspor’a geldiğim için çok mutluyum. Takımıma fayda sağlamak için elimden gelen çabayı sarf edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Bana güvenerek transferimi gerçekleştiren kulüp yetkililerimize teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

TRANSFER ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Törende konuşan İnegölspor Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Arıcı transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek “Yönetim kurulumuz ve Teknik Direktörümüz Şaban Yıldırım ile yaptığımız değerlendirmeler sonucunda eksik gördüğümüz noktalara transfer çalışmalarına başladık. İlk transferimizi Fatih ve Kadir ile yaptık. Eksik gördüğümüz noktalarla ilgili transfer çalışmalarımız sürüyor. Anlaşmaların tüm taraflar için hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir