İrem Derici’den aşk hayatı açıklaması

İrem Derici, önceki gün Nişantaşı’nda objektiflere yansıdı. Basın mensuplarıyla ayak üstü sohbet eden İrem Derici, kendisine yöneltilen, “Aşk hayatınız nasıl?” sorusuna kendi tarzıyla yanıt verdi.

İrem Derici’den aşk hayatı açıklaması

İrem Derici, geçtiğimiz aylarda ihanet iddiasıyla meslektaşı Cem Belevi ile yollarını ayırmıştı. Belevi’nin kendisini manken Nergis Nesrullayeva ile aldattığı haberlerinin ardından sosyal medya hesabından flaş bir paylaşımda bulunan popçu, Belevi’ye yönelik isim vermeden hakarete varan ifadeler kullanmıştı.

Özel hayatıyla uzun süre magazin gündeminde üst sıralarda yer alan İrem Derici, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle sohbet eden şarkıcı, “Yarın benim yoğun bakımdan çıkışımın beşinci yılı.

Yani ben daha beş yaşındayım” dedi. Kilo kaybına bağlı bağışıklık çökmesi yaşayan şarkıcı; halsizlik, yorgunluk ve karın ağrısı şikayetiyle hastaneye kaldırılmış, bir süre yoğun bakımda tedavi görmüştü.

Son olarak Cem Belevi ile kısa süreli aşk yaşayan İrem Derici, gazetecilerin “Aşk hayatınız nasıl?” sorusuna şu cevabı verdi:

Angelina’nın aldatıldığı, Rihanna’nın dövüldüğü dünyada bana ne yapmazlar. Şaka bir yana bunlara hiç zamanım kalmıyor ki. Çok çalışıyorum. Zaten berbatım, bilen de bunu bilerek gelsin.

İnşallah aşk da olur ilerleyen zamanda.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir