İrem Derici’nin elbisesine yorum yağdı

İrem Derici, hüsrana uğradığı ilişkinin ardından verdiği konserlerle gündeme geliyor. Derici, son olarak Eskişehir’de sevenleriyle buluştu. Derici, pembe yırtmaçlı saten elbisesiyle göz doldurdu.

İrem Derici’nin elbisesine yorum yağdı

Tatil molası biten Derici, Eskişehir’de sevenleriyle buluştu. Güzel şarkıcı sosyal medya hesabından pembe saten elbisesiyle adeta göz kamaştırdığı anları paylaştı.

35 yaşındaki İrem Derici, derin bacak dekolteli, pembei saten bir elbise tercih etti. Derici, peş peşe paylaştığı pozlarına ise,”Sivrihisar Nasreddin Hoca Festivali’ne katılan herkese çok teşekkür ediyorum! Dünyanın merkezinde olmak şahaneydi!” notunu düştü.

Öte yandan popçu İrem Derici, geçtiğimiz haftalarda kendisi gibi müzisyen sevgilisi Cem Belevi ile olaylı bir şekilde yollarını ayırmıştı.

İkinci kez Cem Belevi’nin ihaneti ile sarsılan İrem Derici, aldatıldığını öğrendikten sonra eski sevgilisine, “çeyrek popçu” ve “çöp” demişti.

Cem Belevi’nin ünlü şarkıcıyı manken Nergis Nesrullayeva ile aldattığı haberleri ile magazin gündemi çalkalanmıştı. İhanet ile sarsılan İrem Derici, “Bundan sonra bütün sarı taksiler benim, daldan dala. Öyle güzel, küçük küçük flörtlerle kapatacağım yazı” ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir