İrem Helvacıoğlu isyan etti: Hadsizlik had safhada

Yeni dizisi Annenin Sırrıdır Çocuk ile ekrana geri dönen İrem Helvacıoğlu, sosyal medya konusunda isyan etti.

İrem Helvacıoğlu isyan etti: Hadsizlik had safhada

Başrolünü oynadığı Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi ile ekrana geri dönen ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu, sosyal medya hakkında konuştu. Sosyal medyayı çok sık kullanmayan ünlüler arasında yer alan İrem Helvacıoğlu, hesaplarını gerektiği kadar kullandığını belirtti.

Sosyal medyada eleştiri dozunun iyice kaçtığını söyleyen ünlü oyuncu, “Hadsizlik had safhada… Resmen yargılıyorlar. Bazı insanlar çok acımasız. Bundan da keyif aldıklarını düşünüyorum” açıklamasında bulundu.

Geçen yılın sonunda gurme Yolaç Özcan ile yeni bir aşka yelken açan oyuncu İrem Helvacıoğlu, geçtiğimiz ay Laurentius dergisine konuşmuştu.

İlişkisinin yolunda gittiğini söyleyen Helvacıoğlu “Aşk bana sınırlı geliyor. Bütünü anlatmak için daha fazlasına ihtiyaç var… Aşk bir kalp çarpıntısı gibi ama sevgi, saygı, özveri gibi bütünü oluşturan olgular eksik gibi geliyor” dedi.

Daha önce yaptığı “Aşıkken ponçik biri oluyorum” açıklaması için ise “Daha önce böyle tarif etmiştim ama daha güzelmiş” diye konuştu.

İrem Helvacıoğlu “Evliliği düşünüyor musunuz?” sorusuna “Bilmem, belki sürpriz olur. Şimdi böyle çok güzel gidiyor ilişkimiz.” şeklinde yanıt vermişti.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir