Irmak Ünal: Geçen yıl evim dediğim yer olan güzel Villam Venüs’e veda ediyorum

Irmak Ünal, Eylül 2021’de radikal bir kararla çocukları Kayla ve Vadi ile Endonezya’nın Bali adasına yerleşmişti. Şimdiye kadar hiç pişman olmadı. Hem kişisel gelişim eğitimleri alıyor, hem de profesyonel sporculara taş çıkartıyor. Uzun süredir ekranlardan uzak olan Irmak Ünal, son paylaşımıyla gündeme geldi.

Irmak Ünal: Geçen yıl evim dediğim yer olan güzel Villam Venüs’e veda ediyorum

Zaman zaman Bali paylaşımlarıyla takipçilerinin karşısına çıkan Irmak Ünal, bu defa yaşanan güneş tutulmasına dair satırlarıyla dikkat çekti. İşte Irmak Ünal’ın o satırları:

“Ne zaman bir tutulma olsa evrenden bir uyandırma çağrısı bekleyebiliriz. Bu bir güneş tutulması olduğu için, bizden yeniden başlamamız isteniyor.”

“Bu, artık en yüksek çıkarımıza hizmet etmeyen durumlardan, yeni başlangıçlara doğru ilerlemek amacıyla bırakıldığımız anlamına gelebilir.”

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir