İsim çok, gelen yok! Bursaspor’dan flaş karar

Özcan Bizati ile yollarını ayıran Bursaspor’da yeni teknik direktör arayışı sürüyor… Yeşil beyazlı yönetimin gün boyu yaptığı görüşmelerden net bir sonuç çıkmadı. Aynı hataları tekrarlamak istemeyen yönetim Ümraniye maçına Ali Aköz ile çıkma kararı aldı.

İsim çok, gelen yok! Bursaspor’dan flaş karar

Spor Toto 1.Lig’de Süper Lig hedefiyle başladığı yeni sezonun ilk 15 haftalık bölümünde sahaya 4 farklı teknik adamla çıkan Bursaspor’un yeni teknik patronu kim olacak? Önceki akşam Özcan Bizati ile yollarını ayıran yeşil beyazlı yönetimin gün boyu yaptığı temaslarda bu sorunun yanıt bulması beklendi. Ancak camianın merakla beklediği bir isimle anlaşma sağlanamadı. Bursaspor’un yeni teknik direktörünü belirlemek için yeniden arayışlara başlayan Hayrettin Gülgüler yönetimi kamuoyunda gündeme gelen isimlerle görüşmelere başladı.

İLK TEMAS OLUMSUZ

1.Lig’den 3 takımı Süper Lig’e çıkaran ve sezon başında Y.Samsunspor’u çalıştıran Mehmet Altıparmak ile ön görüşme yapan yönetim henüz düşünme aşamasındayken Altıparmak sosyal medya hesabından, “Mevcut şartlarda teknik direktörlük durumunun olamayacağını bildiririm” açıklamasında bulundu.

Olay gazetesinin haberine göre Mehmet Altıparmak’ın bu kararının ardından diğer adaylara yönelen yönetim aynı hataları tekrarlamamak için perşembe günü İstanbul’da oynanacak Ümraniye maçına yine U19 takım antrenörü Ali Aköz ile çıkılmasını kararlaştırdı.

KOŞUKAVAK’A VETO

Teknik adam belirleme konusunda sıkıntılı bir süreçten geçen yönetime Yılmaz Vural, Ertuğrul Sağlam, Mustafa Er, Yücel İldiz, Yalçın Koşukavak’ın da aralarında bulunduğu bir çok isim önerildi. Ancak yönetimin bu isimlerle henüz temas kurmadığı, Yücel İldiz ile özellikle Yalçın Koşukavak’ın Fatih Tekke ile aynı oyun anlayışını benimsediği gerekçesiyle düşünülmediği gelen bilgiler arasında. Belirlenecek yeni teknik adamın perşembe günkü Ümraniye maçında Bursaspor’u tribünden izlemesi hedefleniyor.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir