İsmail Ertekin’den maç sonu flaş açıklamalar

Bursaspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, uzatma dakikalarında gelen golün yenilmemesi gerektiğini söyledi. Deneyimli çalıştırıcı, “Bu acemiliği gidermemiz gerekiyor. Böyle bir gol yenmemesi gerekiyor. Tam da taraftarımızı arkamıza almıştık. İşler bizim lehimize dönmüştü. Çok üzgünüz” dedi.

İsmail Ertekin’den maç sonu flaş açıklamalar

Bursaspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, 2-1 kaybedilen Isparta 32 Spor maçı sonrasında açıklamalarda bulundu. Kaybettikleri için üzgün olduklarını kaydeden Ertekin, uzatma anlarında gol bulmalarına rağmen çok acemice bir gol yediklerini, bunun üzerinde çalışmaya devam edeceklerini ifade ederken bunu önümüzdeki maçlarda telafi etmeleri gerektiğini aktardı.

‘KÖTÜ BİR GÜNDÜ’

Kendileri için kötü bir gün olduğunu dile getiren Ertekin, “Bizim için kötü bir gün oldu. Maçın başında kötü başladık. İlk yarı boyunca da etkili olamadık. İkinc devre uyarılarla geçti. Yine kötü başlangıç oldu. Böyle olunca gol de yedik. Golden bir süre sonra tepki vermeye başladık oyuncu değişiklikleriyle. Mücadelemizi yükselttik. Uzatma anlarında gol bulduk ama çok acemice bitirişi kötü yaptık. Kötü bir gol yedik.” dedi.

‘BÖYLE GOL YENMEZ’

Kötü oyuna rağmen alacakları 1 puanın bile değerli olduğunu ancak acemice kalelerinde gol gördüklerini aktaran tecrübeli çalıştırıcı, “Son derece üzüntülüyüz. Kötü oynadığımızda 1 puan bizim için avantajdı. Geçen hafta bu haftaya kötü yansımış. Elimizden gelen gayretle çalışacağız. Bu acemiliği gidermemiz gerekiyor. Böyle bir gol yenmemesi gerekiyor. Tam da taraftarımızı arkamıza almıştık. İşler bizim lehimize dönmüştü. Çok üzgünüz” ifadelerini kullandı.

‘OYNAMAMIZA İZİN VERMEDİLER’

Oyuncuların yüzde 90’ının düşük bir performans gösterdiğini aktaran Ertekin, “Taraftarın desteğiyle ivme yakaladık, mücadele gücümüz yükseldi. Genel anlamda baktığımızda geçen hafta oynamamıza izin vermişlerdi, bugünkü rakip izin vermedi, baskı yaptılar. Bu maç için en sevindiğimiz taraf tepki vermemizdi. Kalan maçları daha mücadeleci oynayacağız. 60’tan sonra yükselen bir takım olduk. İşin olumlu tarafı bu” dedi.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir