İYİ Parti Bursa Milletvekili Aday Adayı Türkoğlu, seçim çalışmalarına hızlı başladı

İYİ Parti Bursa 1.Bölge Aday Adayı Selçuk Türkoğlu, önseçim çalışmalarına hızlı başladı. Ekibiyle birlikte Karacabey’e çıkarma yapan Türkoğlu, ilçe başkanlığında üyelerle buluştu.

İYİ Parti Bursa Milletvekili Aday Adayı Türkoğlu, seçim çalışmalarına hızlı başladı

2 Nisan’da yapılacak önseçim için partililerden destek isteyen Türkoğlu, “İl Başkanlık görevimde olduğu gibi kısmet olur da milletvekili seçilirsem, 24 saat hizmete hazırım. Sizleri layıkıyla temsil edeceğime söz vererek oylarınıza talibim” dedi.

Önseçimde konacak sandıkların milletvekili sıralamasının belirlenmesinde çok önemli bir demokratik işlev üstleneceğini belirten Selçuk Türkoğlu, “İYİ Parti tüm kurum ve kurallarıyla demokrasiyi içselleştirmiş bir partidir. Milletvekili adaylarını sandık yoluyla belirleme kararı alması ve bunu hayata geçirmesi Türk demokrasisi açısından da çok anlamlıdır. Bu karar, iyileştirilmiş ve güçlendirilmiş parlamenter sistem sözünde de, ne kadar ciddi olduğunu da ortaya koymuştur.

Allah nasip eder de milletvekili seçilmek kısmet olursa siz değerli hemşehrilerimin her daim hizmetinde olacağıma huzurlarınızda söz veriyorum. Ülkemizin normalleşmesi için, adalet için, yeniden demokrasi için kararlılığımızı bir kez daha vurguluyor, desteğiniz için şimdiden çok teşekkür ediyorum” dedi.

İYİ Parti İlçe Başkanı Fatih Karabatı, yönetim kurulu üyeleri ve Karacabey’le partililer de Türkoğlu’na, çaktığı yolda başarılar dilediler.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir