İYİ Parti Bursa Milletvekili Türkoğlu: Kazanan Partimiz olmuştur

İYİ Parti’nin 5. Olağanüstü Kurultayı sona erdi. Birinci ve ikinci turda hiçbir adayın salt çoğunluğu sağlayamaması nedeniyle genel başkan üçüncü turda belirlendi. En çok oyu alan iki aday Müsavat Dervişoğlu ve Koray Aydın yer aldığı üçüncü turda, seçimi Dervişoğlu kazandı. İYİ Parti Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu ise yeni liderlerinin belirlenmesinin ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

İYİ Parti Bursa Milletvekili Türkoğlu: Kazanan Partimiz olmuştur

İYİ Parti 5. Olağan Genel Kurulu sona erdi. Akşener’in tekrar aday olmadığı seçimde 4 aday yarıştı. Birinci ve ikinci turda hiçbir adayın salt çoğunluğu sağlayamaması nedeniyle genel başkan üçüncü turda belirlendi. En çok oyu alan iki aday Müsavat Dervişoğlu ve Koray Aydın yer aldığı üçüncü turda, seçimi Dervişoğlu kazandı.

Seçim sonuçlarının ardından İYİ Parti Bursa Milletvekili Yüksel Selçuk Türkoğlu sosyal medya hesabından, Dervişoğlu’nu tebrik ederek şu ifadeleri kullandı: 

Bazı kongreler vardır, kaybedeni olmaz, kazananı olur. Tarihi genel kurulumuzun tek kazananı, hiç kuşkusuz ki, hepimizin, iyi günde de zor günde de üstüne titrediği İYİ Parti’miz olmuştur. 5.Olağanüstü Kongremizin iradesiyle Genel Başkanlığa seçilen Duayen Büyüğüm, Kıymetli Ağabeyim Sn. Müsavat Dervişoğlu’nun liderliğinde, milletimizin yeniden güçlü umudu olma mücadelemiz, bugün itibarı ile başlamıştır. Son derece anlamlı bir rekabetle yarışan tüm genel başkan adaylarımızı yürekten kutluyor, kongre salonunu dolduran sağduyulu delegasyonumuzu gönülden tebrik ediyorum. Kongremizin sonucu, partimiz, ülkemiz ve milletimiz için hayırlı uğurlu olsun.

HABER MERKEZİ

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir