İYİ Parti Karacabey Belediye Başkan Adayı Karabatı: Karacabey değişime inanıyor

İYİ Parti Karacabey Belediye Başkan adayı Fatih Karabatı, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

İYİ Parti Karacabey Belediye Başkan Adayı Karabatı: Karacabey değişime inanıyor

Uzun süredir ilçeyi kapı kapı dolaşan Karabatı, meclis üyesi adaylarının da belirlenmesiyle çalışmalarına daha da hız verdi.

Her gün sabahın erken saatlerinde ekibiyle birlikte sokağa çıkan Karabatı, ilçe esnafının çayını içip, onlara değişimle ilgili beklentilerini soruyor.

Esnaftan değişim konusunda büyük destek alan Karabatı, farklı mahallerdeki evlere de çatkapı ziyaretler gerçekleştiriyor.

Ev hanımlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan Karabatı, heyecan uyandıracak vizyon projelerini tek tek ailelere anlatıyor.

Gece çalışmalarını geç saatlere kadar ilçedeki farklı kahvehanelerde sürdüren Karabatı, vatandaşların sohbetlerine ortak olup, onlardan destek istiyor.

Seçim çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Karabatı, seçimi kazanacaklarına inandıklarını söyledi.

Çalışmalar sırasında Karacabey halkının değişimden yana olduğunun net olarak göründüğünü belirten Karabatı, “Halkımız 10 yıldır ilgisiz ve beceriksiz yönetim anlayışından bunalmış durumda. Vatandaşımız proje istiyor, sosyal belediyecilik istiyor. Karacabey, vatandaşına tepeden bakan bir yönetim istemiyor. Karacabeyli değişimi gönülden istiyor. Vatandaşlarımızın sokaktaki bize olan yoğun ilgisi bizim için büyük onur. Hemşehrilerimiz bize güveniyor. Halkımızın desteğini asla ama asla karşılıksız bırakmayacağız. 31 Mart’ta ilçemizdeki her bireyin sesi olacağız.” dedi.

Meclis üyesi adaylarıyla ilgili de konuşan Karabatı, şunları söyledi:

“Meclis üyelerimiz alanlarında uzman çok kaliteli isimlerden oluşuyor. Adeta şampiyonlar ligi gibi. Allah’ın izniyle 31 Mart’tan sonra son derece profesyonel bireylerden oluşan ekibimizle Karacabey’i layık olduğu konuma getireceğiz. İlçemiz için muhteşem projeler hazırladık. Kendimize güveniyoruz ve buna hazırız. Karacabey’in vizyonlu, geleceği tasarlayabilen, öne Karacabeyliyi düşünecek bir yönetime ihtiyacı var. Bunu gerçekleştirecek kadrolar da bizde fazlasıyla var. Bu kez Karacabey kazanacak”

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir