İYİ Partili Turhan Çömez: Her kelimesine sadakatle bağlıyız!

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Turhan Çömez, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in masadan kalkmasına ilişkin olarak, “Asla Cumhur İttifakı’yla birlikte değiliz. Bırakalım anketi millet yapsın” ifadelerini kullandı.

İYİ Partili Turhan Çömez: Her kelimesine sadakatle bağlıyız!

Sözcü TV’de konuşan İYİ Parti Genel Başkan Baş Danışmanı Turhan Çömez, Meral Akşener’in masadan kalkmasıyla ilgili önemli bir açıklama yaptı.

Bugün Akşener ve parti kurmaylarıyla bir araya geldiğini ifade eden Çözer, “Hiç konuşulmayan bir şeyi söyleyeyim. O zaman biz beşimiz kalkıp gideriz dediler” dedi.

Çömez altılı masanın dağılmadığının altını çizerken, “Yola çıktığımızda neyin altına imza attıysak, bunların her bir kelimesine sadakatle bağlıyız” dedi.

“Asla Cumhur İttifakı’yla birlikte değiliz” diyen Çömez, “Bırakalım anketi millet yapsın. İlk turda kazanamıyorsa adaylardan biri, ipi göğüsleyemiyorsa bu milletin anketidir” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

2 adet yorum var

  1. Bu millet sizide mustafa sarıgül gibi yapar, şidiye kadar size kim oy verdi bizler verdik, akp ye hizmet ettiğinizi anlayamadık

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir