İzmir alev alev yanıyor! Bursa Büyükşehir ekipleri de bölgede

Bursa Büyükşehir Belediyesine ait ekipler İzmir’deki yangını söndürmek amacıyla çalışmalara katılıyor.

İzmir alev alev yanıyor! Bursa Büyükşehir ekipleri de bölgede

Türkiye orman yangınlarıyla mücadele ediyor. Alevlerle mücadelenin en yoğun olduğu nokta Ödemiş’ten dün iki acı haber geldi. Bir orman işçisi şehit oldu, yatağa bağımlı bir vatandaş yaşamını yitirdi.

Buca ve Çeşme’de de yangınlar sürüyor. Bölgeden gece boyunca gelen görüntüler, yangın dehşetini gözler önüne serdi.

Üç noktada da yeni günün başlamasıyla birlikte havadan müdahale yeniden başladı.

Bursa Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler de İzmir’deki yangın söndürme çalışmalarına katılmak amacıyla bölgeye gitti.

Yapılan paylaşımda, “Yanındayız İzmir! Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiyemiz ve iştiraklerimize bağlı ekiplerimiz ile İzmir’de süren yangınla mücadeleye desteğimizi sürdürüyoruz. Yangının bir an önce kontrol altına alınmasını temenni ediyor; yangından etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Söndürme çalışmalarına katılan tüm ekiplere kolaylık diliyoruz.” ifadesi kullanıldı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir