Jailson için Galatasaray iddiası!

Ara transfer dönemine günler kalırken, ortaya bomba transfer iddiaları gelmeye başladı. Süper Lig’de ilk yarıda kötü bir performans ortaya koyan Galatasaray’da ara transfer dönemi için hareketlilik devam ediyor.

Jailson için Galatasaray iddiası!

Ara transfer dönemi yaklaşırken, büyük takımların transfer gündemi de hareketlilik kazandı. Bu sezon ligde kötü bir performans ortaya koyan Galatasaray’da Bakambu ve Okay Yokuşlu’nun adı gündeme gelirken diğer yandan bomba bir transfer iddiası geldi.

Sabah’ın derlediği habere göre Brezilya basını, Galatasaray hakkında çok çarpıcı bir transfer iddiasında bulundu. Brezilya basınından UOL Esporte, Galatasaray’ın eski Fenerbahçeli oynucu Jailson’u istediğini yazdı.

Ara transfer dönemind takıma takviye yapmak isteyen Galatasaray’ın, ön libero için Jailson’u gündemine aldığı iddia edildi. 26 yaşındaki Brezilyalı oyuncunun Çin’deki kulübü DL Pro ile sözleşmesinin feshedildiği ifade edildi.

Jailson, Galatasaray-Fenerbahçe arasında oynana derbide Belhanda’ya attığı tokatla gündeme oturmuştu. Brezilyalı oyuncu Fenerbahçe ile çıktığı 46 maçta 3 gol ve 1 asist katkısı yapmıştı. Jailson, Çin’de sadece 6 maça çıkabildi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir