Jason Momoa’nın adı Eiza Gonzalez ile anılıyor

20 senedir beraber olduğu oyuncu eşi Lisa Bonet’den ayrılan Amerikalı oyuncu Jason Momoa’nın, Meksikalı oyuncu Eiza Gonzalez ile birlikte olduğu iddia ediliyor.

Jason Momoa’nın adı Eiza Gonzalez ile anılıyor

Oyuncu Lisa Bonet ile 20 yıllık birlikteliğine son veren Amerikalı oyuncu Jason Momoa’nın adı oyuncu Eiza Gonzalez ile anılıyor.

PRÖMİYERE BERABER GİTTİLER

2007’te nikah masasına oturduğu Bonet ile geçtiğimiz ay yollarını ayırdığını açıklayan 42 yaşındaki oyuncu, Gonzalez’in ‘Ambulance’ isimli filminin prömiyerine katılmış ama kırmızı halıda yürümemişti.

HENÜZ CİDDİ DEĞİLLER

People’ın haberine göre beraber olan ikilinin henüz ciddi bir ilişkide olmadığı belirtildi.

“CENTİLMENTLİK YAPTIM”

Momoa’nın Oscar after partisinde Kate Beckinsale’e ceketini vermesi de ilişki söylentilerini artırmıştı. Çıkan iddialarla ilgili konuşan oyuncu, “Yalnızca centilmenlik yapmıştım” açıklamasında bulunmuştu.

Oyuncunun Lisa Bonet ile evliliğinden Lola (14) ve Nakoa-Wolf (13) adında iki çocuğu var.

32 yaşındaki Gonzalez, Baby Driver, Hızlı ve Öfkeli ve Godzilla vs Kong gibi yapımlarda yer aldı. Oyuncu aynı zamanda Louis Vuitton ve Bulgari markalarının elçisi oldu.

TARİHİ MEKANDA FOTOĞRAF ÇEKİLDİ
Oyuncu, İtalya gezisi sırasında Papa’nın resmi ikametgahı olan Apostolik Sarayı’ndaki ‘Sistina Şapeli’ni ziyaret ettiği sırada fanlarıyla fotoğraf çekilmişti.

Görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan oyuncu, tarihi mekanda fotoğraf çekildiği için büyük eleştiri topladı.

 

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir