Jorge Jesus Fenerbahçe’de kalacak mı? Flaş iddia…

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus’un Brezilya Milli Takımı’nın başına geçebileceği iddia edildi.

Jorge Jesus Fenerbahçe’de kalacak mı? Flaş iddia…

Süper Lig’de ve Avrupa Ligi’nde başarılı bir performans sergileyen ve zirvede yer alan Fenerbahçe’de gözler Jorge Jesus’un geleceğine çevrildi.

Sarı- Lacivertli ekiple sezon sonunda sözleşmesi bitecek Jesus ile ilgili Brezilya basınından çarpıcı bir değerlendirme geldi.

Brezilya’da çokça takip edilen UOL’nin köşe yazarlarından Renato Mauricio Prado, Tite’den sonra Jorge Jesus’un Brezilya Milli Takımı’nın başına geçebileceğini öne sürdü.

Prado, Jorge Jesus’a davet gelmesi halinde Portekizli çalıştırıcının Brezilya Milli Takımı’na koşa koşa geleceğini söyledi.

ÖNCE ŞAMPİYONLUK

Öte yandan Fenerbahçe ve Türk futbolunun unutulmaz futbolcularından Takvim Gazetesi köşe yazarı İlker Yağcıoğlu, Portekizli çalıştırıcının geleceği ile ilgili flaş tespitlerde bulundu.

Yağcıoğlu, “Ben Jesus’un başladığı işi yarım bırakacağını düşünmüyorum. Bu sezon Fenerbahçe’yi şampiyon yapıp öyle ayrılmayı tercih edecektir. Şu anda işler gayet yolunda. Son maçta Jesus’un da söylediği gibi Fenerbahçe bir iş kazasına uğradı. Dünya Kupası arasından sonra sakatların iyileşmesiyle Fenerbahçe yine güçlü oyunu ile lige dönecektir. Sayın Ali Koç’un imkanlarını zorlayarak Jesus’un devam etmesini sağlayacağını düşünüyorum” ifadesini kullandı.

FENERBAHÇE BÖYLE AÇIKLAMIŞTI

Sarı lacivertliler, Jorge Jesus’a dair KAP açıklamasını şu şekilde yapmıştı:

“Şirketimiz, 2022-2023 futbol sezonu Futbol A takım teknik direktörlük görevi için Sayın Jorge Fernando Pinheiro de Jesus ile 3.000.000 Avro garanti ücret karşılığında anlaşmaya varmıştır. Yatırımcılarımıza saygıyla duyurulur.”

“KONUŞMAK İSTEMİYORUM”

Öte yandan Jesus, yeni sözleşmeye dair de şu ifadeleri kullanmıştı:

“Mayıs sonuna kadar kontratım var ve bu konu hakkında şimdi konuşmak istemiyorum.”

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir