Justin Bieber bir kez daha turnesini yarıda kesti

Haziran ayında bir çeşit yüz felci olan Ramsay Hunt sendromu teşhisi konulan Justin Bieber, bir kez daha sağlık sorunları nedeniyle dünya turnesine ara verdi.

Justin Bieber bir kez daha turnesini yarıda kesti

“TURNEYE ARA VERECEĞİM”

Grammy ödüllü dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber dün sosyal medyada yaptığı açıklamada, bu yılın başlarında yaşadığı bir sağlık krizinin ardından turnesine bir kez daha ara vermesi gerektiğini duyurdu.

28 yaşındaki Kanadalı şarkıcı dün Instagram’da paylaştığı bir mesajda, “Şu anda sağlığımı öncelik haline getirmem gerekiyor” dedi ve “Şu an için turneye ara vereceğim” açıklamasını yaptı.

Haziran ayında Ramsay Hunt sendromu teşhisi konulduktan sonra turnesini askıya alan şarkıcı, Instagram hesabının hikayeler kısmında, “Justice World” adlı turnesine ara vereceğini söyledi.

Temmuz ayında Justice World Turnesi’ne yeniden başlayan Bieber, notunda, yüzünü kısmen felç eden sendromu yaşadığını paylaştıktan sonra konser turnesinin Kuzey Amerika bölümünü tamamlayabildiğini söyledi.

Bieber açıklamasında, “İstirahat ettikten ve doktorlarım, ailem ve ekibime danıştıktan sonra turneyi devam ettirmek için Avrupa’ya gittim. Altı konser verdim, ama bu beni gerçekten çok etkiledi” dedi.

“YORGUNLUK BENİ MAHVETTİ”

Brezilya’nın Rio şehrinde verdiği konser sonrası açıklama yapan Bieber, “Yorgunluk beni mahvetti ve şu anda sağlığımı öncelik haline getirmem gerektiğini anladım” diye yazdı. “Bu yüzden şimdilik turneye ara vereceğim” diyen şarkıcı, “İyi olacağım ama dinlenmek ve iyileşmek için zamana ihtiyacım var” diye ekledi.

VİDEO İLE HASTALIĞINI ANLATMIŞTI

Bieber, haziran ayında sosyal medyada yayınladığı video ile yüzünün sağ kısmının felç olduğunu, Ramsay Hunt sendromuna yakalandığını duyurmuştu.

Yüzünün yarısını hissedemediğini belirten pop yıldızı, yüz felcinin geçici olduğunu ama bazı komplikasyonlar sonucu kalıcı olabileceğini söylemişti. Şarkıcının paylaştığı videoda sağ gözünü kırpamadığı ve yüzünün sağ tarafını hareket ettiremediği görülürken, video paylaşımının ardından şarkıcı “Yemek yemem giderek zorlaşıyor, lütfen benim için dua edin” ifadesini kullanmıştı.

“BUNU SÖYLEDİĞİME İNANAMIYORUM”

Bieber, bu paylaşımdan üç gün önce ‘Justice World Tour’ turnesini ertelemek zorunda kaldığını paylaşmıştı.

Bieber, “Bunu söylediğime inanamıyorum ama ne kadar iyi olmak için çabalasam da hastalığım kötüye gidiyor. Gelecek konserlerimi iptal edecek olmam beni çok üzüyor (doktor tavsiyesi)” ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir