Justin Bieber Meksika’da gözyaşlarına boğuldu

Kanadalı pop şarkıcı Justin Bieber, Meksika’da konser verdiği sırada Teksas’taki silahlı saldırıda hayatını kaybedenler için üzüntüsünü paylaştı ve ağlamaya başladı. Sosyal medya hesabından ağladığı anları paylaşan şarkıcı, insanlık için hala umut beslediğini dile getirdi.

Justin Bieber Meksika’da gözyaşlarına boğuldu

Kanadalı dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber, Justice World Tour kapsamında çıktığı turnenin Meksika ayağında konser verirken gözyaşlarına boğuldu.

“İNSANLIK İÇİN AĞLIYORUM”

28 yaşındaki şarkıcı, binlerce izleyicinin önünde ağladığı anları kendi sosyal medya hesabından paylaştı. Gönderisinde “Gözyaşlarım, insanlığa olan umudum için akıyor” diyen Bieber, konser esnasında birliktelik üzerine söylemlerde bulundu.

“Herkes eşittir. Bu dünyada çok fazla ayrım, adaletsizlik var ama biz değişimi başlatanlardan olabiliriz. Biz beraber olup, bir araya gelerek birbirimizi yüceltebiliriz çünkü hepimiz aynıyız” diyen şarkıcı izleyicileri sevdiğini dile getirerek konuşmasını tamamladı.

HAYATINI KAYBEDENLERİ ONURLANDIRDI

Geçtiğimiz günlerde Teksas’ta gerçekleşen ve 21 kişinin hayatını kaybettiği silahlı saldırı için çok üzgün olduğunu belirten yıldız, herkesi bir süre sessiz olmaya ve trajedide ölen insanları onurlandırmaya davet etti.

 

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir