Kanye West, Türkiye gündeminde! Türk takipçilerinin yorumlarını paylaştı

Boşanma aşamasında olan Kim Kardashian ve Kanye West çocukları yüzünden bir kez daha karşı karşıya geldi. Dünyaca ünlü isim Kanye West, ilişkileri ile ilgili Türk takipçilerinin yaptığı yorumlarını paylaştı ve Türkiye’nin gündemine oturdu.

Kanye West, Türkiye gündeminde! Türk takipçilerinin yorumlarını paylaştı

Serveti 1.3 milyar dolar olan, magazin yıldızı Kim Kardashian’la boşanma davası devam eden 44 yaşındaki ABD’li rapçi Kanye West, son olarak dört çocukları için verdiği mücadele ile gündeme geldi.

West, Instagram bir paylaşım yaparak, 41 yaşındaki Kardashian’ın çocuklarına yalnız başına baktığını, onların tüm ihtiyaçlarını kendisinin karşıladığını belirten açıklamasına tepki gösterdi.

Adını değiştirerek artık Ye olarak anılmak istediğini açıklayan rapçi, küçük kızı Chicago’nun doğum gününde yaşananları anlatarak Kardashian’ın “Çocuklarıma yalnız başıma bakıyorum” iddiasını yalanladı.

Açıklamasına “Sen ne demek istiyorsun?” diyerek başlayan West, “Bana doğum günü partisinin yapıldığı yerin adresini vermeyerek küçük kızımı benden kaçırdığını bütün Amerika gördü” diye konuştu.

Kanye West’in 10,8 milyon takipçisi bulunan sosyal medyada hesabından yayınladığı bu gönderiler, dikkatli Türk takipçilerinin de gözünden kaçmadı.

Ünlü rapçinin birçok Türk takipçisi, paylaşımın altına yorumlarda bulunarak, Kardashian ile girdikleri çocuk tartışması hakkında görüş belirtti. Bazı kişiler, ikilinin çocuk tartışmasını sosyal medya üzerinden yapmaması gerektiğini savundu.

Paylaşımın altındaki tartışmalar sürerken, ünlü şarkıcı, “Neden tüm yorumlarımın ilk 8 tanesi bu dilde Instagram?” açıklamasıyla Türk takipçilerinin yorumlarının fotoğraflarını paylaştı.

West’in bu hareketi, Twitter’da Türkiye gündemine oturdu.

 

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir