Karacabey 19 Mayıs’a hazır

Karacabey Belediye Başkanı Fatih Karabatı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile ilgili yaptığı açıklamada günün anlam ve önemine değinirken herkesi pazar günü Cumhuriyet Alanına ve ardından İlçe Stadyumu’nda gerçekleşecek bayram kutlamasına davet etti.

Karacabey 19 Mayıs’a hazır

Karacabey Belediye Başkanı Fatih Karabatı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında bu yıl, geçmiş yıllardaki coşkuyu yeniden yakalamak istediklerini belirterek tüm vatandaşları pazar günü gerçekleştirilecek kutlama programına davet etti.

Karacabey Belediye Başkanı Fatih Karabatı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle yaptığı açıklamada, “19 Mayıs 1919’da bağımsızlık yolundaki o tarihi ilk adımın; umudunu, gücünü ve cesaretini bugün ve gelecek nesillerde de aynı kararlılıkla yüreğimizde taşıyoruz ve taşıyacağız! 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’mız Kutlu Olsun!” şeklinde konuştu.

Başkan Karabatı bu 19 Mayıs için eski bayramların aranan görüntüsünü ve coşkusunu yaşatmak istediklerini ve  bu konuda kutlama programının Mustafa Fehmi Gerçeker İlçe Stadyumu’nda yapılmasını sağladıklarını belirterek, “Halkımızla bu tarz milli bayramları eskiden olduğu gibi coşkuyla kutlamak istiyoruz. Bu noktada kaymakamlık nezdinde bu kutlamaların ilçe stadyumunda olmasını talep etmiştik. Ve nihayetinde 19 Mayıs Pazar günü sabah saat 09.30’da Cumhuriyet Meydanında gerçekleşecek çelenk sunma programı sonrası öğrencilerle birlikte İlçe stadına geçeceğiz. Saat 10.00’da ilçe stadında gerçekleşecek kutlama programına tüm halkımız davetlidir. Bu özel günü hep birlikte kutlayalım” dedi.

19 Mayıs Coşkusu Cumhuriyet Meydanın Bengü Konseri ile sürecek

Karacabey’de 19 Mayıs coşkusu Karacabey Belediyesi tarafından düzenlenen halk konseri ile Cumhuriyet Meydanında sürecek. Akşam saat 21.00’da başlaması planlanan halk konserinin ilçe halkından da yoğun ilgi görmesi bekleniyor.

 

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir