Katy Perry daha fazla çocuk sahibi olmak istiyor! ‘Ben bir plancıyım’

Nişanlısı Orlando Bloom ile uzun süredir aşk yaşayan ve 2020’de kızı Daisy Dove’u kucağına alarak ilk kez anne olma sevincini yaşayan şarkıcı Katy Perry, ailesini genişletmek istediğini açıkladı. Daha fazla çocuk sahibi olmak istediğini söyleyen Perry, kızıyla yaşadığı deneyimi ise sevdiğini anlattı.

Katy Perry daha fazla çocuk sahibi olmak istiyor! ‘Ben bir plancıyım’

‘Yüzüklerin Efendisi’ ve ‘Karayip Korsanları’ gibi yapımlarda rol alan, dünyaca ünlü oyuncu Orlando Bloom ile altı yıldır aşk yaşayan ve Daisy Dove adında bir kızları olan şarkıcı Katy Perry, geçtiğimiz aylarda nişanlısıyla ev hayatlarıyla ilgili bilinmeyenlerini anlatmıştı.

‘Heart Breakfast with Jamie Theakston and Amanda Holden’ adlı programa konuk olan Perry, Bloom için, “Diş ipi kullanmayı seviyor, çok şükür. Çünkü bazıları bunu yapmıyor ve bu iğrenç” ifadelerini kullanmıştı.

“HER YERDE BULUYORUM”

Yine de bu konuda şikayetçi olduğu bir noktayı atlamayan Perry, “Kullandığı diş iplerini oraya buraya atıyor. Bu ipleri her zaman bir yerlerde buluyorum. Yatağımın yanında, arabada ya da mutfak masasında. Her yerde çöp kutusu olmasına rağmen” diye konuşmuştu.

“CİNSEL HAYATIMIZ ZAYIFLADI”

Kızları Daisy Dove doğduktan sonra Guardian gazetesine günlerinin nasıl geçtiğini anlatan İngiliz aktör ise, “6.30’da uyanıyorum. Kızım Daisy’yi kontrol edip 20 dakika meditasyon yapıyorum. Erken saatlerde elime telefon almıyorum. Evde pijamayla dolaşmak yasak. Hep özenliyim. Ama Daisy doğduktan sonra Katy ile cinsel hayatımız doğal olarak zayıfladı” ifadelerini kullanmıştı.

AİLEYİ GENİŞLETECEKLERİNİ UMUYOR

Katy Perry, tüm bunların ardından 45 yaşındaki nişanlısı Orlando Bloom ile ‘elbette’ daha fazla çocuk sahibi olmak istediğini söyledi.

37 yaşındaki şarkıcı, People ile yaptığı yeni bir röportajda; ‘gelecekte aileyi genişleteceklerini umduğunu’ açıklayarak, “Ben bir planlayıcıyım. Yani göreceğiz” ifadelerini kullandı.

“YAŞADIĞIM DENEYİMİ SEVİYORUM”

Perry, kızı Daisy’yi kucağına aldığı günlerden de bahsederek, şöyle konuştu:

Koronavirüs pandemisi sırasında çocuk sahibi olmak çok ilginç bir şeydi, çünkü onun dışında her şey duraklamıştı. Şimdi kızımla yaşadığım deneyimi seviyorum.

AŞKLARI 2016 YILINDA BAŞLADI

Öte yandan daha önce The Mirror gazetesine nişanlısı Katy Perry ile tanışma hikayelerini anlatan Bloom, her şeyin 2016 yılındaki Altın Küre Ödülleri gecesinde başladığını söylemişti.

İngiliz oyuncu, “Sahnede duruyordum ve seyircilere bir göz atıyordum. O oradaydı, kalabalığın arasında… Hatırlıyorum, çok güzel pembe bir elbise giyiyordu. O sırada ‘Oo! Sanırım bu Katy Perry!’ diye aklımdan geçirdim” demişti.

“BİR TANE ALABİLİR MİYİM?”

Orlando Bloom, Perry’nin aktör Denzel Washington ile aynı masada oturduğunu fark ettiğini söyleyerek, o masaya kutularla hamburger taşındığını gördüğünü belirtmişti. Oyuncu, Washington’ın yanına giderek, “Bir tane alabilir miyim?” diye sorduğunu ve arkadaşının da “Elbette” dediğini söylemişti. Bloom, o esnada Perry’e göz kırptığını itiraf etmişti.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir