Katy Perry’nin talihsiz anları! Sahnede pantolonu yırtıldı

‘American Idol’ yarışmasında jüri üyeliği yapan dünyaca ünlü şarkıcı Katy Perry, dün akşam katıldığı canlı yayında zor anlar yaşadı. Bir çocuk annesi ünlü isim, pantolonunun azizliğine uğradı.

Katy Perry’nin talihsiz anları! Sahnede pantolonu yırtıldı

Uzun süredir oyuncu Orlando Bloom ile aşk yaşayan Katy Perry, 2020’de kızı Daisy Dove’u kucağına alarak ilk kez anne olma sevincini yaşamıştı. Doğumdan kısa bir süre sonra sahnelere dönen ünlü isim, ‘American Idol’ yarışmasında da jüri üyeliği yapıyor.

Şarkılarıyla milyonları kendisine hayran bırakan ünlü şarkıcı Katy Perry, jürisi olduğu programda küçük bir kaza atlattı. Şarkı söylediği sırada dans eden ünlü şarkıcının bir anda pantolonu yırtıldı.

BANTLADILAR

İç çamaşırı görünen Katy Perry’e jüri arkadaşları yardım etti. Katy Perry’in pantolonunun yırtılan yeri canlı yayında bantlandı. Bu sırada kendilerini tutamayan konukların da kahkaha attıkları görüldü.

Profesyonelliğini konuşturan Katy Perry, bir süre sonra şarkısına kaldığı yerden devam etti. Ünlü isim, bu anları sosyal medya hesabından da paylaşmayı ihmal etmedi.

 

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir