Kemal Kılıçdaroğlu’ndan kredi kartı sözü: Borçları devralacağız

Millet ittifakının cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu kredi kartı borcu olan vatandaşlara seslenerek, ”Borç faizi tamamen silinecek ve anapara 36 ay taksitlendirilecek” dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu’ndan kredi kartı sözü: Borçları devralacağız

Millet ittifakının cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, ikinci tur seçimlerine günler kala kredi kartı borcu olan vatandaşlara söz verdi.

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Kemal Kılıçdaroğlu, ”Kredi kartı borcunuzun faizi tamamen silinecek ve anapara 36 ay taksitlendirilecek” dedi. Ayrıca Kılıçdaroğlu’nun bu sözleri vatandaşlara SMS olarak da gitti.

ANAPARA 36 AY TAKSİTLENDİRİLECEK

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Kemal Kılıçdaroğlu şu ifadeleri kullandı:

Sevgili vatandaşlarım borçlarınızı ödemekte büyük zorluklar çektiğinizi biliyorum. İcra dairelerindeki dosyaları da biliyorum. İktidara gelir gelmez bireysel kredi kartı borçlarınıza kesin çözüm getireceğim. Birişmiş borçlarınızı devrelacağım. Bankalarla masaya oturacağız, ve belli bir kırımla bu borçları üstleneceğiz. Kolaylaştırıcı ödeme çözümleri sunacağız. Kredi kartı borcunuzun faizi tamamen silinecek ve anapara 36 ay taksitlendirilecek. Borç batağı yüzünden yuvalar yıkılmayacak.”

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir