Kenan Doğulu’nun kazancı dudak uçuklattı

Son olarak eşi Beren Saat ile evlilik dönemini kutlayarak duygusal bir mesaj yayınlanan Kenan Doğulu’nun kazancı adeta servet değerinde.

Kenan Doğulu’nun kazancı dudak uçuklattı

Evliliklerindeki sorunları aşarak boşanmanın eşiğinden dönen ve ilişkilerine bir şans daha veren oyuncu Beren Saat ile şarkıcı Kenan Doğulu, şimdilerde etrafa mutluluk saçıyor. Çift, geçtiğimiz yıllarda evliliklerinde yaşadıkları sıkıntılar ile adlarından söz ettirmişti.

Ünlü oyuncu Beren Saat, şarkıcı Kenan Doğulu ile 29 Temmuz 2014’te Amerika Birleşik Devletleri’nin Los Angeles şehrinde dünya evine girmişti. Rüya gibi bir düğünle evlenen çiftin evliliklerinde geçen yıllarda krizler yaşanmıştı. Aylarca Beren Saat ve Kenan Doğulu’nun boşanacağı haberleri gündemi meşgul etmiş ikili evliliklerine bir şans daha vermeyi seçmişti.

Beren Saat ile Kenan Doğulu, boşandılar, boşanacaklar derken evliliklerinde 8 yılı devirdi. Sahnelerin en çok para kazanan isimlerinden biri olan Doğulu, son iki konserinden 5.5 milyon TL kazanç elde etti.

11 Ağustos’taki sahnesinden de 2 milyon TL alacak olan Doğulu, toplam 6 saatte 7.5 milyon TL kazanacak. Yaklaşık 12 günde 7.5 milyon TL’yi cebbine koyacak olan ünlü popçunun saati de böylece 1 milyon 250 bin TL’ye gelmiş oldu.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir