Kerem Bürsin’in adını duyunca… ‘Onu ayrı bir gün konuşalım’

Ünlü oyuncu Hande Ataizi, sevgilisi Dinç Aydoğdu ile geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda objektiflere yansıdı. Kerem Bürsin’in Türk oyuncular hakkında kaprisli olduğu yönde yaptığı açıklama sorulan Hande Ataizi, “Onu ayrı bir gün konuşalım” dedi.

Kerem Bürsin’in adını duyunca… ‘Onu ayrı bir gün konuşalım’

Camdaki Kız dizisinde hayat verdiği Cana karakteri ile adından söz ettiren ünlü oyuncu Hande Ataizi, önceki gün Nişantaşı’nda sevgilisi Dinç Aydoğdu ile görüntülendi.

Gazeteciler ile sohbet eden Hande Ataizi, “Önümüzdeki hafta tatile çıkıyoruz. Oğlan Amerika’da babasıyla düğüne gitti, gelsin vın” dedi.

Camdaki Kız dizisinin başarılı bir sezon geçirdiği hatırlatılan ünlü oyuncu, “Ekibimiz çok güzel olduğu için ilk defa böyle birbirine kenetli bir oyuncu ekibi kadrosuyla çalıştık. Hepimiz o anlamda çok şanslıyız. O yüzden de hiç bitsin istemedik, hep birlikte olalım istedik. Çekimler dışında da böyle güzel dostluklar oldu. Fırsat buldukça hepimiz bir araya gelip böyle tatillere falan gittik, yoğun tempoda bile.

Bütün notalar var bizim ekipte. Hep böyle birbirini tamamlayan notalar bir araya geldiği için… Tamer Levent’inden Devrim Yakut’una, Enis ayrı, ben öbürü ayrı, Feyyaz, Burcu… Cihangir’de girdi zaten, o da bambaşka oldu. Keyifli bir ekip olduk. O da ekrana yansıyor yani, her şeyimizle.” şeklinde konuştu.

Ekip olarak gittikleri seyahatte Enis Erıkan’ın, uçak içerisinde oyuncu arkadaşlarının doğal hallerinin çekip sosyal medyada paylaşması sorulan Ataizi, şöyle konuştu:

“Bütün notalar var bizim ekipte. Hep böyle birbirini tamamlayan notalar bir araya geldiği için… Tamer Levent’inden Devrim Yakut’una, Enis ayrı, ben öbürü ayrı, Feyyaz, Burcu… Cihangir’de girdi zaten, o da bambaşka oldu. Keyifli bir ekip olduk. O da ekrana yansıyor yani, her şeyimizle.”

Kerem Bürsin’in, Türk oyuncuları kaprisli bulduğu açıklamaları sorulan Ataizi, “Canım, bazen insani koşullara bir şeyleri dile getiren oyuncular da kaprisli addediliyor. Onun için bilemiyorum şimdi” yanıtını verdi. “Sizin başınıza böyle bir şey geldi mi?” sorusunu da yanıtlayan oyuncu, “Onu ayrı bir gün konuşalım” dedi.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir