Kerem Bürsin’in Instagram hesabı yeniden açıldı

Son dönemde rol arkadaşı Hande Erçel ile yaşadığı aşkla adından sıkça söz ettiren Kerem Bürsin’in, dokuz milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabı kapatılmıştı. Yakışıklı oyuncu, hesabının yeniden açıldığını duyurdu.

Kerem Bürsin’in Instagram hesabı yeniden açıldı

İkinci sezonuyla ekranlarda olan ‘Sen Çal Kapımı’ dizisinde sevgilisi Hande Erçel ile birlikte başrolü paylaşan Kerem Bürsin’in geçtiğimiz hafta Instagram hesabı dondurulmuştu.

“NE OLDUĞUNU BİLMİYORUM”

Sıkı bir sosyal medya kullanıcısı olan 34 yaşındaki yakışıklı oyuncunun hayranları, Kerem Bürsin’i Twitter üzerinden soru yağmuruna tutmuştu.

Kendisine gelen yorumlar üzerine Bürsin, “Ne olduğunu bilmiyorum” diyerek, dokuz milyon takipçili hesabını donduran Instagram’dan yardım istediğini belirtmişti.

INSTAGRAM’A DÖNDÜ

Kerem Bürsin, günler sonra Instagram hesabının yeniden aktif hale getirildiğini duyurdu. Hikayeler kısmından bir paylaşım yapan Bürsin, Instagram’a geri döndüğünü söyledi.

BURCU’NUN HESABI DA KAPATILDI

Bürsin’in ardından Kanal D’de yayınlanan ‘Camdaki Kız’ dizisinde ‘Nalan’ karakterine hayat veren oyuncu Burcu Biricik’in de Instagram hesabı kapatılmıştı.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir