Kestel Belediye Başkanı Tanır AK Parti’den istifa etti

Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, AK Parti’den istifa etti.

Kestel Belediye Başkanı Tanır AK Parti’den istifa etti

31 Mart yerel seçimleri öncesi yeniden aday gösterilmeyen Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, AK Parti’den istifa etti.

Tanır, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Kıymetli hemşerilerim, AK Parti üyeliğimden bugün itibariyle istifa etmiş bulunuyorum. Öncelikle, Kestelli hemşehrilerimizin hizmetinde olmanın büyük onurunu yaşadığım bu süre boyunca, bize destek ve dualarını esirgemeyen tüm dostlara şükranlarımı sunarım. İnancımıza sahip çıkarak, bir an bile tereddüt etmeden yolundan ayrılmadığımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a bizlere olan destekleri ve güveni adına teşekkürlerimi sunuyorum.”

Tanır, istifa işlemine ilişkin bir de görsel paylaştı.

ÖNDER TANIR KİMDİR?

1974 yılında Kestel’de dünyaya geldi. İlk ve orta eğitimini Kestel’de, liseyi Bursa Yıldırım Beyazıt Lisesi’nde tamamladı. Üniversiteyi Trakya Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Mimarlık bölümünde okudu. 1999 yılında kurduğu şirketinde mimarlık ve inşaat faaliyetlerini sürdürmektedir.

2014 yerel seçimlerinde meclis üyesi seçildi. Bursa Büyükşehir Belediye Başkan vekilliği, Bursa Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Komisyonu ve İmar Komisyonu Başkanlığı görevlerini yaptı.

İngilizce bilen Tanır evli ve 4 çocuk babasıdır.

AK PARTİ’NİN KESTEL ADAYI FERHAT EROL

AK Parti Kestel’de mevcut başkan Önder Tanır’ın yerine Tanıtım ve Medyadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ferhat Erol’u aday göstermişti.

FERHAT EROL KİMDİR?

1979 Erzurum doğumludur,40 yıldır Bursada ikamet etmektedir. İstanbul York üniversitesi işletme yönetimi lisans mezunu, şu anda da politika bilimi yüksek lisans öğrencisi olarak devam etmektedir. Aynı zamanda Eskişehir Anadolu üniversitesinde işletme bölümünün 4. sınıf öğrencisi olarak devam etmektedir.

Siyasete 2001 yılında ak parti ile ketselde kurucu gençlik kolları başkan yardımcısı olarak başlamış 2004 – 2007 yılları arasında gençlik kolları başkanlığı yapmıştır.2011-2014 ana kademe tanıtım medya başkanlığı,2014-2017 ilçe teşkilat başkanlığı yapmıştır.

 Bir çok sivil toplum kuruluşlarında görev almıştır,Kestel belediye sporda 10 yıl başkan yardımcılığı Kestel İmam hatipler yaptırma yaşatma derneğinin kurucusudur hala yönetimindedir Bihmed Kestel sorumlusudur ,eğitime destek platformu Kestel koordinatörlük görevine devam etmektedir ,Kestel gençlik ve dağcılık spor kulübünün kurucu başkanıdır ve hala devam etmektedir ,Türk Kızılayı Bursa şubesi yönetiminde devam etmektedir.

Yurt dışı ve yurt içi ticaret yapan ve inşaat sektöründe devam etmekte olan aile şirketinin yöneticisidir. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

 

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir