Kevin Spacey sinemaya dönüyor

Hakkında çıkan cinsel taciz suçlamalarının ardından suçsuz bulunan ABD’li tiyatro ve sinema oyuncusu Kevin Spacey, yeni film projesiyle beyazperdeye geri dönüyor.

Kevin Spacey sinemaya dönüyor

Hakkındaki cinsel saldırı davasında suçsuz bulunan ve ardından İngiltere ve Galler’deki başlıca savcılık makamı olan Kraliyet Savcılığı Servisi tarafından yedi cinsel taciz suçlamasıyla yeniden yargılanacağı açıklanan Oscar’lı oyuncu Kevin Spacey’nin yeni film projesi belli oldu

63 yaşındaki oyuncu, Variety’nin haberine gerilim türünde Control adındaki bağımsız filmde rol alacak. İngiltere yapımı film Gene Fallaize tarafından yazılıp yönetilecek. Spacey, Phone Boooth (2002) filmindeki Kiefer Sutherland’in rolüne benzer bir seslendirme rolünde yer alacak.

Filmin başrollerinde Lauren Metcalfe ve Mark Hampton gibi isimler rol alacak. Filmin 2023’te Londra’da yapılması bekleniyor.

YENİ SUÇLAMALARLA GÜNDEME GELDİ

İngiltere ve Galler’deki başlıca savcılık makamı olan Kraliyet Savcılığı Servisi, Spacey’nin yedi cinsel taciz suçlamasıyla yargılanacağını açıklamıştı. Variety’nin haberine göre, bir erkeğin yaptığı tüm suçlamalar 2001 ile 2004 yıllarına arasına dayanıyor.

Gelecek yıl haziran ayında İngiltere’de mahkemeye çıkacağı belirtilren 63 yaşındaki oyuncu, hakkında yapılan tüm suçlamaları her defasında reddetmiş ve suçsuz olduğunu söylemişti.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir