Kılıçdaroğlu: Birleşeceğiz ve kazanacağız ama kime karşı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından “Birleşeceğiz ve kazanacağız ama kime karşı” notuyla bir paylaşım yaptı.

Kılıçdaroğlu: Birleşeceğiz ve kazanacağız ama kime karşı

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu “Saat 22.00’de buarada buluşalım” açıklamasının ardından, sosyal medya hesabından, “Birleşeceğiz ve kazanacağız. Ama kime karşı?” başlığı ile bir video yayınladı.

“Evime hoşgeldiniz. Bu akşam bir konuyu netleştirmek adına sizleri evime davet ettim” diyen Kılıçdaroğlu şunları söyledi:

“Asıl konuya geçmeden önce, seçim yaklaştıkça giderek artan tuhaf bir duruma dikkatinizi çekmek istiyorum. Saray iktidarı ve onunla yola çıkanlar, kadınların en temel haklarını birkaç oy için pazarlık meselesi yapmaya hazır olduklarını gösterdiler. Kadınların en basit kazanımlarını çöpe atmaya kalkışıyorlar. Bakın, açık konuşalım. Oradaki hedef başı kapalı genç muhafazakar kadınlardır. Genç kadınları ezmek istiyorlar. Onları kontrol altına almak istiyorlar. Evet, dehşetle izliyoruz onları ve evet bunların hepsi, üzülerek ifade edeyim, gerçek.”

Videonun devamında “Şimdi gelelim asıl meseleye” ifadesini kullanan Kılıçdaroğlu “Biliyorsunuz, birleştire birleştire ülkeyi, kazanan bir oyuncu haline getirmeye çalıştığımı. Uzun süredir anlatıyorum. Peki biz ne için birleşiyoruz, neyi kazanmanın peşindeyiz? Tayyip Erdoğan’a karşı mı birleşiyoruz? Bu kadar emeği, bu kadar küçük bir hedef için mi harcayacağız?” dedi.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir