Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a yanıt

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘bedava doğalgaz’ açıklamasına ilişkin, “Erdoğan çok panik. İyidir, halkın yararınaysa iyidir. Biz devlet terbiyesi ile yetişmiş insanlarız. Devleti yönetenin vaadi olmaz, taahhüttü olur” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a yanıt

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın doğalgaz açıklamasının ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

‘ERDOĞAN ÇOK PANİK’

Kılıçdaroğlu, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Erdoğan çok panik. İyidir, halkın yararınaysa iyidir. Biz devlet terbiyesi ile yetişmiş insanlarız. Devleti yönetenin vaadi olmaz, taahhüttü olur. Çünkü devletin parası halkın parası. Devlet adına, halkın yararına verilen taahhütleri, devamlılık esasıyla mutlaka yerine getiririz.

Covid, yangınlar, ekonomik kriz, deprem sırasında unutulan ama seçim sırasında hatırlanan halkımızın yararına bolca taahütte bulunsunlar ki devletin sözü anlamına gelsin ve Bay Kemal de seve seve yapsın.”

NE OLMUŞTU?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zonguldak Filyos Türkiye Petrolleri Limanı’ndaki Karadeniz Doğalgazı Devreye Alma Töreni’nde konuşma yapmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Vatandaşlarımızın evlerindeki mutfaklarında ve sıcak su tüketiminde kullandıkları doğalgazı bir yıl süreyle ücretsiz veriyoruz” demişti.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir