‘Kim Kardashian’ı bu adamla yakaladım’

Özel hayatlarıyla magazin gündeminden düşmeyen dünyaca ünlü çift Kim Kardashian ve Kanye West’in tartışmalı boşanma süreci tamamlandı. Geçtiğimiz günlerde velayet ve mülkiyet sorunlarını da çözen Kim ve West resmen boşandı. Ayrılığın ardından West, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda eski eşi Kardashian’ı NBA oyuncusu Chris Paul ile yakaladığını iddia etti.

‘Kim Kardashian’ı bu adamla yakaladım’

Kanye West ve Kim Kardashian çifti ayrılık sonrası boşanmaya karar vermişlerdi.

Mahkeme belgelerine göre, Kim Kardashian ve Kanye West tartışmalı boşanma süreçlerini geçtiğimiz günlerde velayet ve mülkiyet sorunlarını da çözerek tamamladılar.

Ayrılık sonrası eski eşi Kim Kardashian ve ailesi hakkında yaptığı bazı açıklamalarla magazinde gündeminden düşmeyen West, dava sonrası ilgi çekici açıklamalarına devam etti.

SKANDAL İDDİA: BU ADAMI KIM İLE YAKALADIM

West, eski eşi Kim Kardashian’ı Perşembe gecesi Twitter hesabından attığı tweetlerde NBA oyuncusu Chris Paul ile yakaladığını iddia etti. West’in Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşım kısa sürede gündem oldu.

Twitter hesabı askıya alınan West, sosyal medyadan ayrılmadan önce Chris Paul’un fotoğrafını da ekledi ve “son sırrı açığa çıkarmak” istediğini belirterek şu paylaşımı yaptı:

“Ben buradan ayrılmadan önce, bu adamı Kim’le yakaladım, iyi geceler.”

Sosyal medyada yaptığı paylaşımla çoğu insanın kafasını karıştıran West, sessizliğini korudu.

Chris Paul ve Kim Kardashian taraflarından da henüz bir açıklama gelmedi.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir