Trendyol Süper Lig’de 2025-2026 sezonunun fikstür çekimi Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Fikstürün belli olmasının ardından Kocaelispor Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Dönmez, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
‘SÜPER LİG’İN 5. BÜYÜK TAKIMIYIZ’
Dönmez, “Bu yıl Süper Lig’e çıktık. Aslında olmamız gereken yere tekrar döndük. Bu vesileyle tüm Süper Lig takımlarına başarılar diliyorum. Biz Kocaelispor olarak ülkemizi 18 sefer Avrupa’da temsil ettik. 2 kez de Türkiye Kupası’nı müzemize götürmüş büyük bir camiayız. Biz Süper Lig’in 5. büyük takımıyız. Trabzonspor 4. büyükse biz de 5. büyüğüz. İlk 7 haftamızda 3 tane derbi maçımız var. Allah yardımcınız olsun” şeklinde konuştu.
AÇIKLAMALARI TEPKİ ÇEKTİ
Dönmez’in yapmış olduğu bu açıklamaya Bursasporlulardan tepki gecikmedi. Yeşil-beyazlı camianın taraftarları sosyal medya hesabından yaptıkları paylaşımlarla Türkiye’nin 5. büyük takımının Bursaspor olduğunu belirtti.
İŞTE BURSASPOR TARAFTARININ MESAJLARI
Şampiyonlar ligine adım atmamışsınız,büyük olduğunuzu iki kere üst üste ibare etmeniz yanlış. 5. Büyük Bursasporumdur ve öylede kalacaktır !! Çok Büyüksün #Bursaspor 🐊🐊🐊 pic.twitter.com/ZJP2bx7ddl
— Burak Can (@BCU0) July 4, 2025
Yokluğumuzda her sene birisi çıkıp 5. Büyük ayağı yapıyor birader yarmayın ya sadece kötü günler geçirdik bekleyin geliyoruz daha ölmedik #bursaspor https://t.co/9Y1JFZ2DfK
— ferdii (@ferdisavaseri) July 4, 2025
Biri biter diğeri başlar…
Her ne kadar çekemeseniz de Süper Lig’in 5. Büyüğü Bursaspor’dur.
Ufak başarılarla havalanıp büyüklük taslayanların nasıl aynı hızda düştüğüne şahit olduk.
Kendinizi Bursaspor’la kıyaslayacağınıza ligde tutunmaya bakın.
— Sevdam Bursaspor (@svdmbursaspor) July 4, 2025
YORUMLAR