Korkunç cinayet; annesiyle tartışan babasını öldürdü

İstanbul Arnavutköy’de bir süredir aralarında sorunlar bulunan eşiyle kavga eden Ferhat Özkaraca’yı gören oğlu pompalı tüfekle ateş etti. Ağır yaralanan Özkaraca kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 

Korkunç cinayet; annesiyle tartışan babasını öldürdü

8 Haziran Perşamba akşamı Yunus Mahallesi’nde meydana gelen olayda, iddiaya göre, Ferhat Özkaraca ve eşi Ayşegül Özkaraca aralarındaki sorunlardan dolayı ayrı yaşıyordu. Dün konuşmak için bir araya gelen çiftin arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle Özkaraca’nın kardeşleri çifti sakinleşmek için araya girdi. Kavganın büyümesiyle çift sokağa çıktı. Çiftin yaşları 23, 21, 19 olan 3 oğlu da bu sırada anne ve babasının kavga ettiğini gördü. Çocuklardan biri evde bulunan pompalı tüfeği alarak babasına ateş açtı.

Vücuduna isabet ede kurşunlarla ağır yaralanan Ferhat Özkaraca, yakınları tarafından Arnavutköy Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

Özkaraca, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatan polis ekipleri, Ayşegül Özkaraca’yı gözaltına aldı. Ayşegül Özkaraca ifadesinde, cinayeti kendisinin işlediğini, eşinin kendisine şiddet uyguladığını ve bu yüzden bir süredir ayrı yaşadıklarını söyledi.

Olay yerinden kaçan çiftin çocuklarından 19 yaşındaki F.Ö olaydan 3 saat sonra karakola giderek teslim oldu. Özkaraca çiftinin diğer 2 oğlunu ise polis her yerde arıyor.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir