‘Kriz’tiano Ronaldo!

Cristiano Ronaldo’nun İsviçre’yi mağlup ettikleri Dünya Kupası maçının ardından Portekiz’in diğer yedekleriyle antrenmana çıkmadığı iddia edildi.

‘Kriz’tiano Ronaldo!

2022 Dünya Kupası’nda Güney Kore ile oynanan grup maçının 65. dakikasında oyundan alınan Cristiano Ronaldo, bu karara tepki göstermişti.

Ardından İsviçre karşılaşmasına yedek kulübesinde başlarken Portekiz 6-1 kazanarak çeyrek finale yükseldi. Cristiano Ronaldo’nun bu maça yedek başlamasına sevgilisi Georgina Rodriguez sitem etti. Marca’ya göre, Portekiz’de tartışma devam ediyor.

Marca’ya göre; Cristiano Ronaldo’nun İsviçre maçının ardından çarşamba günü diğer yedeklerle birlikte antrenman yapması bekleniyordu. Ancak 37 yaşındaki yıldız, antrenmana katılmayarak spor salonunda çalışmayı seçti. Bu kararı Portekiz kampını şaşırttı.

SEVGİLİSİ TEPKİ GÖSTERDİ: NE YAZIK

Ronaldo’nun sevgilisi Georgina Rodriguez kişisel Instagram hesabından şunları söyledi:

“Tebrikler Portekiz. 11 oyuncu marşı söylerken tüm gözler onların üzerindeydi. Dünyanın en iyi oyuncusunu 90 dakika boyunca zevkle izleyememek ne yazık! Taraftarlar seni istedi ve adını haykırmaktan vazgeçmediler. Umarım Tanrı ve sevgili dostun Fernando Santos el ele vermeye devam eder ve bizi bir gece daha heyecanlandırırlar.”

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir