Kutlamalar bitti, yankıları sürüyor… Ünlü isimden flaş iddia: “Prens Harry, kraliyetten özür bekleyebilir”

Prens Harry ve Meghan Markle geçtiğimiz hafta, Kraliçe II. Elizabeth’in tahta çıkışının 70’inci yıl dönümü kutlamaları için Birleşik Krallık’ı ziyaret etti. Londra’da Buckingham Sarayı ve çevresinde dört gün boyunca süren kutlamalar, görkemli geçit törenleri ve konserlere sahne oldu. Platin Jubile kutlamaları sona erdi ancak yankıları hala manşetlerde yerini koruyor. Kendisini kraliyet uzmanı olarak tanımlayan ve Prens Harry’nin de biyografisini yazan ünlü isim, Jübile kutlamalarında Meghan Markle-Prens Harry çiftinin görmezden gelindiğini ve dışlandığını ima ederek; Harry’nin bu duruma karşı öfkelenip özür bekleyebileceğini öne sürdü.

Kutlamalar bitti, yankıları sürüyor… Ünlü isimden flaş iddia: “Prens Harry, kraliyetten özür bekleyebilir”

Kraliyet ailesine dair gelişmeleri yakından takip eden İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in torunu Sussex Dükü Harry’nin biyografisini yazan Angela Levin’den bomba bir iddia geldi.

İngiliz kraliyet ailesinden ayrılarak Amerika Birleşik Devletleri’ne (ABD) yerleşen Prens Harry ve eşi Meghan Markle’ın 70. yıl kutlamalarında dışlandığını ima eden Levin, ünlü çiftin gördükleri muamele sonrası kraliyetten özür bekleyebileceğini öne sürdü. Ancak iddialar bununla sınırlı değil…

FOTOĞRAF TALEBİ REDDEDİLDİ

Uzun zaman sonra birlikte İngiltere’ye giden çift eşi, ilk kez kızları Lilibet Diana Mountbatten-Windsor’ı Kraliçe II. Elizabeth ile tanıştırdı. Ancak Harry ve Markle çiftinin fotoğraf taleplerinin sert bir şekilde reddedilmesi üzerine hayal kırıklığına uğradığı aktarıldı.

İddialara göre kraliyetteki görevlerinden ayrılan ünlü çift, geçen hafta Kraliçe II. Elizabeth ile kızları Lilibet’in birlikte bir fotoğrafını çekip paylaşmak istedi. Bu talep, ‘aile içi özel bir görüşme’ olduğu gerekçesiyle kraliyet görevlileri tarafından anında reddedildi.

Ünlü çiftin kızlarına koydukları Lilibet ismi ise Kraliçe Elizabeth’in çocukluktan beri takma adı.

WILLIAM VE HARRY ÖZEL OLARAK GÖRÜŞMEDİ

Londra’daki Aziz Paul Katedrali’nde Şükran Günü Ayini yapıldığı sırada William ve Harry’nin ayrı uçlarda oturması da İngiliz medyası tarafından ‘yüz yüze gelmek istemiyorlar’ şeklinde yorumlandı.

Öte yandan The Sun’ın haberine göre ünlü çift, Camilla ve Charles ile kapalı kapılar ardında bir araya geldi ancak 4 gün süren kutlamalar boyunca Prens Harry ve ağabeyi Prens William’ın yüz yüze görüşmediği belirtildi.

“HARRY ÖFKELİ, ÖZÜR BEKLEYEBİLİR”

Biyografisini yazarken Prens Harry ile bir yıl geçiren Angela Levin, Prens Harry’nin Jübile kutlamaları sırasında “öfkeli” olduğunu öne sürdü.

Levin, aldığı izlenimlere göre Prens Harry’nin kutlamalar sırasında gördüğü muamele sebebiyle kraliyetten özür bekleyebileceğini söyledi.

Harry’nin daha önceden bir röportajı sırasında babası ile ağabeyi William’ın kraliyet düzeni içinde kapana kısıldığını belirtmesini hatırlatan Levin, “İnsanlara kaba davranıp, ardından kalplerini tekrar sana açmalarını bekleyemezsin” ifadelerini kullandı.

NETFLİX İDDİASI

Dijital yayın platformu Netflix’in Harry ve Meghan’dan kraliyet aileleriyle olan fotoğraflarını istediklerini ancak Lilibet ve Kraliçe Elizabeth’in birlikte oldukları karenin ret almasının ardından büyük hayal kırıklığı yaşadıklarını açıkladı. Hatta çiftin Aziz Paul Katedrali’nde Şükran Günü Ayini’ne katılmasının sebebinin de olası dizi anlaşmaları için görüntü sağlamak olduğunu öne sürdü.

 

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir