KYK yurdunda yemekten vida, kıl ve salyangoz çıktı iddiası

Denizli’deki KYK yurdunda kalan bir öğrenci, “Yemekhanede yemek yiyemiyoruz, bize yardımcı olun” diyerek yemeklerin fotoğraflarını paylaştı. Paylaşılan fotoğraflarda, ekmek içinden vida, sulu yemeklerden kıl ve salyangoz çıktığı görüldü.

KYK yurdunda yemekten vida, kıl ve salyangoz çıktı iddiası

Denizli’nin Pamukkale ilçesindeki bir KYK yurdunda kalan kız öğrenci, yemekhane koşulları hakkında şok edici iddialarda bulundu. Geçmişte asansör kazalarıyla gündeme gelen KYK yurtları, bu kez de yemek skandalıyla manşetlere çıktı. Öğrenci, yemeklerden sürekli kıl, tüy gibi maddeler çıktığını belirterek, paylaştığı fotoğraflarda ekmeklerin içinden vida, sulu yemeklerden ise kıl, kurt ve salyangoz çıktığını gösterdi.

Şikayetlerine rağmen yetkililerden bir çözüm bulunamadığını ifade eden öğrenci, “Yönetime pek çok kez şikayette bulunmamıza rağmen ‘İstediğiniz yere şikayet edin, bana bir şey olmaz’ şeklinde laubali cevaplar aldık. Yemekhanede yemek yiyemiyoruz ve bütçemiz dışarıdan sürekli yemek yemeye yetmiyor. Bu mesajı yayınlayarak yardım istiyoruz,” dedi.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir