Kylie Jenner’dan karnı burnunda poz

Rapçi sevgilisi Travis Scott’tan ikinci bebeğini bekleyen reality şov yıldızı Kylie Jenner, karnı burnunda pozunu gözler önüne serdi. Bebeğinin cinsiyetini henüz açıklamayan Jenner’ın paylaşımı, kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gördü.

Kylie Jenner’dan karnı burnunda poz

Ekim 2019’da ilişkilerini noktaladıklarını duyuran Kylie Jenner ve Travis Scott, yaklaşık iki yıllık aranın ardından barışmıştı. Geçtiğimiz haziran ayında, kızları Stormi ile birlikte bir bağış gecesine katılan çift, ilişkilerine yeniden şans verdiklerini duyurmuştu.

TAKİPÇİLERİYLE PAYLAŞTI

İlk çocuğu Stormi’nin aksine bu defa hamilelik sürecini gizlemeyen Jenner, son birkaç haftada büyüyen karnını Instagram’daki 271 milyon takipçisiyle paylaştı.

24 yaşındaki ünlü reality şov yıldızının sosyal medya hesabının hikayeler kısmından yayınladığı fotoğrafı, kısa sürede hayranlarından yoğun ilgi gördü.

İDDİALARI DOĞRULADI

Öte yandan hamilelik iddialarını geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından doğrulayan Kylie Jenner, şişen karnını gözler önüne sermişti.

Bebeğinin cinsiyetini henüz açıklamayan Jenner, paylaşımında kızı ve rapçi sevgilisiyle birlikte gittiği doktorda ultrason görüntülerine de yer vermişti.

ANNESİNE GÖSTERDİ

Evde yaptığı hamilelik testi sonucunu da takipçileriyle paylaşan Kylie Jenner, ayrıca annesi Kris Jenner’ın ultrason görüntülerini izlediği anları da yayınlamıştı.

“19’UNCU TORUNUM GELİYOR”

Jenner’ın hamileliği hakkında ailesinden ilk konuşan kişi babası Caitlyn Jenner ya da eski adıyla Bruce Jenner olmuştu. Cinsiyet değiştirip kadın olan eski olimpik sporcu, Califonia’da bir oyuncak mağazasını ziyaret etmiş ve bu sırada 19’uncu torununun yolda olduğunu söylemişti.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir