LGS sonuçları erken açıklanır mı? Bakan Özer yanıtladı! LGS sonuçları ne zaman açıklanacak?

LGS sonuç tarihi için açıklama MEB sınav takvimi içerisinde yer alsa da adaylar “LGS sonuçları erken açıklanacak mı?” sorusuna yanıt aramıştı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Hakan Çelik’in sorularını yanıtladığı Hafta Sonu programında konuya açıklık getirdi. Peki, LGS sonuçları ne zaman açıklanacak?

LGS sonuçları erken açıklanır mı? Bakan Özer yanıtladı! LGS sonuçları ne zaman açıklanacak?

Adayların uzun süredir hazırlıklarını gerçekleştirdikleri Liselere Geçiş Sınavı geçtiğimiz günlerde yapıldı. Sınavın tamamlanmasının ardından cevap kontrollerini gerçekleştirmek isteyen adaylar sorular ve cevaplarla ilgili MEB’den gelen açıklama sonrası resmi sonuçlar öncesinde kendi kontrollerini gerçekleştirdiler. Peki, adayların elde ettikleri sıralamalar ve sonuçlar ne zaman açıklanacak?

LGS SONUÇLARI ERKEN AÇIKLANIR MI?

Bakan Özer Hakan Çelik ile Hafta Sonu programında yaptığı açıklamada “30 Haziran’da açıklayacağız, süreç gayet başarılı bir şekilde devam ediyor. İlk değerlendirmeler bitirildi, sıkıntılı bir sürecimiz yok. Biz Bakanlık olarak hiçbir zaman erken açıklamaya gitmedik, yani biz hangi tarihte söz vermişsek o tarihte açıklayacağız” dedi.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir