Lisede dehşet: Okuldan atılan öğrenci müdüre kurşun yağdırdı

İstanbul Eyüpsultan’da yabancı uyruklu öğrenci, liseden atılmasından sorumlu tuttuğu okul müdürü İbrahim Oktugan’a silahla 5 el ateş etti. Odasında uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan okul müdürü hastaneye kaldırıldı. Kaçan saldırgan öğrenci yakalandı.

Lisede dehşet: Okuldan atılan öğrenci müdüre kurşun yağdırdı

İstanbul’da Irak asıllı olduğu öne sürülen Y.K. adlı öğrenci, iddiaya göre Eyüpsultan ilçesindeki özel bir lisede Aralık 2023 tarihinde öğretmeni ve ardından okul müdürü İbrahim Oktugan’la (74) yaşadığı sorunlardan sonra okuldan atıldı.

MÜDÜRÜN ODASINA GİRDİ, 5 EL ATEŞ ETTİ

Öğretmenleri ile sorun yaşadığı gerekçesiyle okuldan atılan Y.K., 5 ay sonra liseye gelerek okul müdürü İbrahim Oktugan’ın odasına girdi.

Saat 10.00 sıralarında meydana gelen olayda yanında getirdiği silahı belinden çıkararak okul müdürünü hedef alan Y.K., 5 el ateş ederek İbrahim Oktugan’ı ağır şekilde yaraladı. Y.K. daha sonra ise olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

İstanbul'da lisede dehşet: Okuldan atılan öğrenci müdüre kurşun yağdırdı - 1

Silah seslerini duyan öğrenci ve öğretmenler panik halinde sınıflarından dışarı çıktı. Odaya gelen öğretmenler, okul müdürünü kanlar içinde yerde gördü ve polis ekiplerine haber verdi.

KAÇAN ÖĞRENCİ YAKALANDI

Olayın ardından kaçan öğrenci polis ekiplerince yakalandı. Gözaltına alınan şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Öte yandan, 4 öğrenci ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir