Maç sırasında silahlı saldırı! Ortalık savaş alanına döndü

ABD’de oynanan bir beyzbol maçı esnasında duyulan silah sesleri maçı izleyenlere adeta dehşeti yaşattı. Taraftarlar büyük bir korkuyla kaçışmaya başladı. Yürekleri ağza getiren anların her biri kameralara yansıdı.

Maç sırasında silahlı saldırı! Ortalık savaş alanına döndü

Son dönemde giderek artan şiddet olaylarını bir türlü engelleyemeyen ABD’de dün şoke edici bir olay daha meydana geldi.  Nationals ile San Diego Padres arasında oynanan maçta silah seslerinin patlamasının ardından ortalık bir anda savaş alanına döndü.

Washington Nationals takımının beyzbol maçındaki taraftarlar, cumartesi gecesi stadyumun üçüncü kale kapısının hemen dışında dört kişinin vurulmasının ardından panik içinde kaçışmaya başladı.

Taraftarlar kendilerini koruyabilmek için panik halinde için sahaya döküldü ve arkasına saklanmak için masaları ters çevirdi.

Kurbanlardan ikisi, saat 22.00’den kısa bir süre önce üçüncü kale tarafında stadyumun dışında bulundu.

DC polisi, akşam 22:15 civarında, iki kurbanın daha vurulmayla bağlantılı kurşun yaralarının tedavisi için bölgedeki hastanelere taşındığını söyledi.

Maçta meydana gelen korkunç olayı sahada ve tribünlerde bulunan binlerce kişi sosyal medya hesaplarında paylaşmaya başladılar ve olay bir ana dünya gündemine oturdu.

Silahlı saldırının ardından maç hemen tatil edildi ve yetkililer yarıda kalan maçın bugün tamamlanacağını açıkladı.

 

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir