Mahkemeden büyük şok! Eğer karara uymazsa…

Oyuncu Deniz Uğur’un, eski eşi gazeteci Reha Muhtar’ın çocuklarına şiddet uyguladığı iddiasıyla mahkemeye başvurması üzerine açılan geçici velayet davası başladı. Reha Muhtar, mahkemenin verdiği kararlara uymazsa zorlama hapisle cezalandırılacak. İşte detaylar…

Mahkemeden büyük şok! Eğer karara uymazsa…

Reha Muhtar ile eski eşi oyuncu Deniz Uğur arasında gerilim sürüyor. Uğur, Muhtar’ın çocukları Mina’ya şiddet uyguladığı gerekçesiyle darp raporu aldıktan sonra İstanbul Anadolu 1. Aile Mahkemesi’ne başvurdu.

DETAYLAR KAN DONDURDU

Mina, babası hakkında daha önce yaralama suçundan şikayetçi olmuştu. Sonra babası, baskı kurunca şikayetinden vazgeçti” diyen Deniz mahkemeden koruma istedi.

Deniz Uğur’un çocukları Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü’nde pedagog eşliğinde ifade verdi. Sabah’ın haberine göre; 13 yaşındaki ikizlerinin babası Reha Muhtar’ın kızı Mina’ya uyguladığı şiddetin detayları ise kan dondurdu.

“BABAM BENİ 4 YILDIR DÖVÜYOR”

Mina ifadesinde şunları söyledi:

“12 Eylül günü annem beni almaya geldiğinde, ona 1 hafta önce babamın beni dövdüğünü söyledim. Daha önce de beni dövdüğü için babamdan şikayetçi olmuştum ama ona üzüldüğüm için bu şikayeti geri almıştım. Babam beni 4 yıldır dövüyor. Ondan nefret ettiğimi düşünüyor, ruh haline göre de bana şiddet uyguluyor.”

İLK DURUŞMA GÖRÜLDÜ

İHA’nın haberine göre; Oyuncu Deniz Uğur, eski eşi gazeteci Reha Muhtar’ın çocuklarına şiddet uyguladığı iddiasıyla suç duyusunda bulunmasının ardından Aile Mahkemesi’ne başvurdu. Davanın ilk duruşması dün görüldü. Anadolu 1. Aile Mahkemesi’nde görülen duruşmaya, Deniz Uğur ile Reha Muhtar katılırken avukatları salonda hazır bulundu.

Mahkeme hakimi, avukatların duruşmanın gizli yapılmasına ilişkin talep dilekçesi sunduklarını tutanağa geçirdi. Talebi kabul eden mahkeme, duruşmanın gizli yapılmasına karar verdi.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir