Margot Robbie: Hiç bu kadar utanmamıştım

Avustralyalı oyuncu Margot Robbie başrolünde yer aldığı Barbie filminin çekimleriyle ilgili itirafta bulundu.

Margot Robbie: Hiç bu kadar utanmamıştım

Great Gerwig’in yönetmen koltuğunda oturduğu Barbie filmi merakla beklenen yapımlar arasında yer alıyor.

Para Avcısı, Suicide Squad ve Yırtıcı Kuşlar filmlerle tanınan Avustralyalı oyuncu Margot Robbie, başrolünde yer aldığı filmle ilgili Jimmy Fallon’a konuştu.

Margot Robbie: Hayatımda hiç bu kadar utanmamıştım - 1

“HAYATIMIN EN UTANÇ VERİCİ ANIYDI”

Filmde Ken’i canlandıran Ryan Gosling ile Los Angeles’ta çekimleri gerçekleştiren oyuncu, o anlar için ‘hayatımın en utanç verici’ ifadesini kullandı.

Margot Robbie: Hayatımda hiç bu kadar utanmamıştım - 2

YÜZLERCE İNSAN DURUP ONLARI İZLEDİ

“Çok eğleniyor gibi görünüyorduk ama içten içe çok utanmıştık. Hayatımın en utanç verici anıydı” diyen Robbie, Los Angeles çekimlerinde çok fazla insanın durup film çekilirken onları izlediğini dile getirdi.

Barbie setinde neon kıyafetler için görülen ikilinin fotoğrafları sosyal medyada uzun süre konuşulmuştu. Oyuncu, “Los Angeles’ta dış çekim yapacağımızı biliyordum. Giyeceğimiz kıyafetlerden dolayı ilgi çekeceğimiz biliyordum ama işler çığırından çıktı. Yüzlerce insan durmuş bizi izliyordu” dedi.

FİLMİN KONUSU

Filmde, Barbie ülkesinde yaşayan bir Barbie bebek, yeterince mükemmel olmadığı için oradan kovulur ve gerçek hayatta maceralar yaşar. Filmin çekileceğini 2020’de duyuran Robbie, seyircilerine “filmin farklı olacağı” sözü vermişti.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir