Margot Robbie, Monopoly filminin yapımcılığını üstlenecek

Barbie filmiyle gündemden düşmeyen Margot Robbie, Lionsgate’in Monopoly filmine yapımcı olarak dahil oldu.

Margot Robbie, Monopoly filminin yapımcılığını üstlenecek

Hasbro’nun popüler kutu oyunlarından Monopoly, beyazperdeye aktarılıyor. Hazırlıkları sürdüren Lionsgate, projede Margot Robbie’nin yapım şirketi LuckyChap ile birlikte çalışacaklarını açıkladı.

Lionsgate Motion Picture Group başkanı Adam Fogelson, CinemaCon’da yaptığı açıklamada; Robbie ve ekibinin yaklaşan Monopoly filmi konusunda net bir bakış açısına sahip olduğunu ve projenin bir sonraki gişe rekortmeni olacağına inandıklarını söyledi.

Fogelson, sözlerine “Bu sevilen ve ikonik marka için LuckyChap’ten daha iyi bir yapım ekibi hayal edemezdim. Onlar projelerini büyük bir düşünce ve özenle seçen ve Monopoly’ye net bir bakış açısıyla katılan olağanüstü yapımcılar. Hepimizin bir sonraki gişe rekortmeni olacağına inandığımız projede tüm LuckyChap ekibiyle birlikte çalışacağımız için son derece heyecanlıyız” diye devam etti.

Henüz detayları, kadrosu ve konusu belli olmayan “Monopoly” filminin yapımcıları arasında yer alan LuckyChap şirketinden yapılan açıklamada ise şu ifadeler kullanıldı:

“Tüm en iyi fikri mülkiyet hakları gibi, bu oyun da nesiller boyunca dünya çapında yankı uyandırdı. Biz de bu oyunu Lionsgate ve Hasbro’daki harika ekiplerle birlikte hayata geçirmekten büyük heyecan duyuyoruz.”

 

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir