Meral Akşener Bursa’da

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bir dizi ziyaret için Bursa’ya geldi. Akşener, programına Bursa İl Başkanlığı’na gerçekleştirdiği ziyaret ile başladı. Akşener, burada yaptığı açıklamayla, İYİ Parti Orhaneli İlçe Başkanı Mümtaz Arslan’ın, Orhaneli Belediye Başkan adayı olacağını duyurdu.

Meral Akşener Bursa’da

Mesut Erdoğan / Norm Haber

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bursa ziyaretleri kapsamında partisinin il teşkilatıyla bir araya geldi.

Ziyaret sırasında, İYİ Parti’nin Bursa İl Başkanı Mehmet Hasanoğlu, Bursa Milletvekili Hasan Toktaş, Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu, 27. Dönem İYİ Parti Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu, İYİ Parti Bursa İlçe Başkanları ve çok sayıda partili de hazır bulundu.

Akşener, burada bir konuşma yaparak teşkilat üyelerine seslendi.

Meral Akşener’in konuşmasından satırbaşları şöyle:

‘ŞİMDİ TEŞKİLAT ZAMANI’

“Normal şartlarda bir düğüne, nikah şehitliğine geldim ama bir siyasi parti başkanı olarak mutlaka bir şehirde teşkilata uğrar ve ziyaret ederim. Maalesef koronavirüsün olmasıyla beraber teşkilatın içine uğramadan esnafa uğrardık. Bundan sonra covid bitti, teşkilat zamanı. Şimdi her bir arkadaşım; şehre düğüne, mevlüde, eş dosta ziyarete mi geliyor, mutlaka teşkilata da gelecek.

Ben her şehirde önce il teşkilatına, ertesi gün başka ilçelere gideceksek o teşkilatlara uğrayacağım. Teşkilât üyeleriyle konuşacağım. Sosyal medyanın yarattığı yankı odalarının dışına çıkıp, gerçekten vatandaşlara dokunulan yeni çalışma biçimini başlatıyorum. Hem milletvekili, hem kurucu, hem de geçmişte beraber çalıştığımız fakat çeşitli nedenlerle biraz da olsa uzaklaşmış arkadaşlarımızla çeşitli faaliyetlerle buluşacağız.

‘İYİ PARTİ ÇALIŞMADI’ DEMEK KOSKOCA BİR YALANDIR’

Secim geçirdik. Seçimin sonuçlarıyla ilgili olarak suçlandık, kabulumdur. Bunun sorumlusu hepimiziz. O masada oturan 6 kişi ve 6 kişinin temsil ettiği kişidir. Ama şunu kabul etmiyorum. ‘İYİ partililer çalışmadı’ demek koskoca bir yalandır. İYİ partiyi cezalandıranlar Sayın Kılıçdaroğlu’na da oy vermediler. Bize de. Bu hatalardan ders çıkarıp asla tekrarlamayacağız. Çünkü seçmen velinimettir.

‘İYİ PARTİ OLMASAYDI NE KONUŞACAKTINIZ?’

Siyasetçi talep eder, sizin helal oylarınızla talep eder. 9.67 oy aldık. CHP’nin aldığı oyları toplarsanız bizim partimize oy verenin Kılılıçdaroğlu’na destek verdiğini söyleyebiliriz. Şimdi saygısızlığın ve şımarıklığın son bulduğu bir döneme giriyoruz. Dolayısıyla çalışacağız. Biz bu ülkeyi yönetmek için kurulduk fakat olmadı. Şimdi niye olmadığını sizden öğreniyorum ve daha da öğrenmeye devam edeceğiz. Ama şundan vazgeçilecek. ‘Biz olmasaydık İYİ parti olmazdı.’ İYİ Parti olmasaydı ne konuşacaktınız muhteremler? Bu parti nasıl kuruldu, hep beraber. Biliyorum başlangıcı Bursa olduğu için. En genç üyemizden en yaşlı üyemize kadar bu partiyi kuran herkes bedel ödedi. O yüzden cesur insanlar diye nitelendiriyorum. İYİ ki kurulmuşuz. Hakkında iftiralar ve dosyalar açılıyor. Anlatamam size komiklikleri. Bana FETÖ’cü diyenler var. Başıma gelen komik ve tutarsız olayları anlatamam. Ben mağdur olmadığım için dalga geçiyorum ama hukuk olmuş guguk. Şu ülkede Türklüğü tescillenmis tek genel başkan benim.

‘ORHANELİ İLÇE BAŞKAN ADAYI MÜMTAZ ASLAN’

Bugün burada vira bismillah diyoruz, yerel seçimlere hazırlanacağız. Her bir ilçe secim için adaylarınızı seçeceksiniz. Ama anlaşmalı bir durum var. Ben bugün Mümtaz başkanımın adaylığını açıklıyorum. Biz hür ve müstakil bir siyasi parti olarak bu seçimde kendimizin kaç kilo ettiğini paylaşacağız. Bütün bunların neticesinde milletimiz diyorsa ki ‘kardeşim senden bir şey olmaz’, o da baş üstüne. Yani ne demek istiyorum, milletimiz görecek ki bu bir referandumdur. Hak etmedigimiz sözler karşısında başımızı yere eğmeden çalışacağız. Sonuç artıysa da eksiyse de bizimdir.”

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir