Meral Akşener Bursalılarla iftarda buluştu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin iftar programı kapsamında Bursa’ya geldi. Akşener, Bursa’nın siyasi hayatında ayrı bir yeri olduğunu ifade ettiği konuşmasında, “Millet ittifakının adayı olan arkadaşımız 13. cumhurbaşkanı olacak. Bizim iktidarımızda haram yedirilmesine müsaade edilmeyecek, kul hakkına girilmeyecek” dedi.

Meral Akşener Bursalılarla iftarda buluştu

EBRU TAŞDEMİR – DOĞUKAN BAĞARSAKÇI / NORM HABER

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, bir dizi ziyaret ve iftar programı için Bursa’ya geldi.

TBMM Grup Başkanı İsmail Tatlıoğlu, İl Başkanı Selçuk Türkoğlu ve ilçe başkanlarının da kendisine eşlik ettiği programda, Akşener öncelikle İnegöl ve Yenişehir esnafını ziyaret etti.

Esnafın dertlerini dinleyen ve gittiği ilçelerde de kendisini karşılayan kalabalığa seslenen Akşener daha sonra iftar programı için Merinos Fuar Alanına geçti.

Akşener, burada iftar yemeği sonrası Bursalılara seslendi:

Meral Akşener’in konuşmasından satır başları:

Bizi bu günlere getiren cefakar, vefakar, korkusuz, cesur değerli dava arkadaşlarım, aranızda olmaktan gurur duyuyorum.

‘BURSA’NIN BENİM SİYASİ HAYATIMDA ÇOK ÖNEMLİ YERİ VAR’

Bursa’nın benim siyasi hayatımda çok önemli yeri var. Onun için Bursalılara en derin şükranlarımı sunuyorum. Ben Bursa öğretmen okulu mezunuyum, ailemin bir bölümü de Bursa’nın Gündoğdu Köyü’ndedir.

‘MİLLET İTTİFAKININ ADAYI 13. CUMHURBAŞKANI OLACAK’

Çok az kaldı, o seçim gelecek ve sandıkta sizin iradenizle birinci parti çıkacağız. Millet ittifakının adayı olan arkadaşımız 13. cumhurbaşkanı olacak.

Rant uğruna insanımız değersiz, rant uğruna toprağımız değersiz. İnsan bu mubarek ramazan günü utanır. Senin çiftçin aç. Günahtır, ayıptır. Mubarek ramazan ayında sadece makarna, bulgur, çorba pişirirken aksırıncaya kadar yiyin. Cenabı hak bunun hesabını sorar.

‘VERİLEN SÖZLER YALAN OLDU’

Bütün meraklar burada. 3600 sözü verdiler yalan oldu, EYT dediler, 2 kere yalan oldu, esnaf dediler yalan üstüne yalan oldu. Çiftçimiz, esnafımız, atanamayan öğretmen ve devlet memuru olacak çocuklarımız, gençlerimiz; bu kabusu ister 1 yıl, ister daha önce… Biteceğini ve bitireceklerini biliyor.

‘BİZİM İKTİDARIMIZDA HARAMA MÜSAADE EDİLMEYECEK’

Bizim iktidarımızda haram yedirilmesine müsaade edilmeyecek, kul hakkına girilmeyecek, 58 puan ile atanıp 92 puanlık çocuklarımız ortada bırakılmayacak. Bizim iktidarımızda çiftçimiz, besicimiz, esnafımız, sanayicimiz rantların esiri olmayacak. Elektrik ve mazot parasından yıkılmayacak. Bu ülkemiz, üretecek üretecek ve güçlenecek.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir