Merve Boluğur ve yeni sevgilisi Mert Aydın’la tatilde görüntülendi

Aşkta yüzü bir türlü gülmeyen Merve Boluğur, aranjör Mert Aydın ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Boluğur, şimdilerde sevgilisiyle Bodrum’da tatil yapıyor. Önceki gün plajdaki romantik halleri objektiflere yansıdı.

Merve Boluğur ve yeni sevgilisi Mert Aydın’la tatilde görüntülendi

Aranjör Mert Aydın’la yeni bir aşka yelken açan Merve Boluğur, eski sevgilisi işletmeci Erkan Şen’in kendisiyle ilgili yorumuna sert tepki göstermişti.

Oyuncu, Şen’in “Neden ayrıldınız?” sorusuna, “Merve sürekli ona gücümü göstermemi istedi. O her ‘Bana gücünü göster’ dediğinde ondan yeni bir iltifat aldım” sözleriyle dikkat çekmişti.

Merve Boluğur, yeni sevgilisi DJ ve Aranjör Mert Aydın ile birlikte Bodrum’da görüntülendi. Yeni kumralı ile birlikte el ele görüntülenen Boluğur’un keyfi bir hayli yerindeydi.

Plajda gördükleri bebeği kucağına alarak seven yeni aşıklar, kendilerini çeken gazetecileri fark edince hemen gözden kayboldu.

Murat Dalkılıç ile evlilikleri sadece üç yıl süren ve sonrasında aşkta aradığı mutluluğu uzun süredir bulamayan güzel oyuncu Merve Boluğur’un ismi, bir süredir Türk pop müziğinin ünlü ismi Emre Kaya ile anılıyordu.

Uzun süredir ekranlardan uzak olması nedeniyle oyunculuk kariyerinden çok Instagram gönderileriyle adından sıkça söz ettiren Merve Boluğur, son aylarda Erkan Şen ile yaşadığı aşkla gündeme geliyordu.

Ancak aradığı mutluluğu sonunda bulduğu tahmin edilen Merve Boluğur, bu ilişkisinde de ayrılığı görmüştü. Çiftin ayrılığını, Instagram ele vermişti.

(Posta)

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir