Merve Dizdar: Oyunculuk zor meslek

Başrollerini Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır ve Barış Falay’ın paylaştığı Star TV’nin yeni dizisi Ömer’de Nisa karakterini canlandıran Merve Dizdar, kapak yıldızı olduğu dergiye oyunculukla ilgili açıklamalarda bulundu.

Merve Dizdar: Oyunculuk zor meslek

Star TV’nin yeni dizisi Ömer, güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesiyle dikkat çekmeye devam ediyor. Son dönemde yeteneğiyle göz dolduran Merve Dizdar, dizide Reşat’ın kızı Nisa karakterini canlandırıyor.

Ailesinin onaylamadığı Hakan’la evlenen ve bu evlilikten 5 çocuk sahibi olan Nisa’yı canlandıran Dizdar, BeStyle dergisi için objektif karşısına geçti.

‘REPLİKLERİ SÖYLEMEKLE BİTMİYOR’

Dizideki oyunculuğuyla izleyicden tam not alan Dizdar “Oyunculuk; zor meslek. Replikleri söylemekle bitmiyor. Bedenin, beynin, ruhun, hepsi oynamak için hazır olmalı. Bunlar için çok çalışınca güzel bir kapı açılıyor. Benim için dünyanın en güzel mesleğini icra ediyorum” dedi.

Ünlü oyuncu “2017’den bu zamana kadar mesleğim adına çok verimli geçirdim. 2017’den beri neredeyse yaptığım her işten ödül almışım. Oyunculukta bu kadar yükselir miydim bilemiyorum ama iyi olacağımı biliyordum. İçimde çok güçlü bir enerji hissediyordum. Bastırılması olanaksız” dedi.

Dizdar sözlerine “En ufak rolden, en büyük role kadar son işimmiş gibi çalıştım hep. Ne büyük mutluluktur ki karşılığını da aldım. Bundan sonra yine çalışmaya devam ama geriye dönüp baktığımda hep diyeceğim şey; çok verimli ve iyi geçirdiğim senelerim var. Üretmeye, çalışmaya devam” diyerek devam etti.

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir